Τα… κουκιά της Γεροβασίλη, η κερδισμένη του συνεδρίου και πώς επέστρεψε ο Μητσοτάκης

10:57 26/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Δεν έβγαιναν τα κουκιά στην Ολγα

Η σούμα του 4ήμερου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι, αδιαμφισβήτητα, πως ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε πιο ισχυρός. Διότι στην πρόσκληση «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» δεν βρέθηκε. Ούτε καν η Ολγα Γεροβασίλη, η οποία το Σάββατο είπε ότι κατεβαίνει απέναντί του και την Κυριακή το αναίρεσε. Όχι για την… ενότητα, όχι βέβαια. Διότι, πολύ απλά, δεν… Δείτε εδώ αναλυτικά. 

Ο χαμένος και η κερδισμένη

Ούτε φωνή,

ούτε ακρόαση από τον Διονύση Τεμπονέρα μετά την ομιλία του (και την αναφορά περί «ριζών» και «ιδιοκτητών» του κόμματος. Ήταν ο μεγάλος χαμένος του συνεδρίου. Αντιθέτως, κέρδισε (μου έλεγαν παριστάμενοι) πολλούς πόντους η Νίνα Κασιμάτη, στα μάτια των μελών. Αρκετοί μάλιστα θεωρούν ότι…. Δείτε εδώ τι.

Επέστρεψε

Ο πρωθυπουργός μετράει τα κέρδη από το πέρασμά του στην Ινδία. Οχι μόνο επειδή ήταν, από κάθε άποψη, όπως λένε οι συνεργάτες του, διπλωματικά και επιχειρηματικά επικερδές. Αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και μια προσωπική αγάπη στη… Διαβάστε εδώ.

 Οι… ΠΑΣΟΚοι της ΝΔ

Μετά την Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον Δημήτρη Τσιόδρα (οι μόνοι που έχουν ανακοινωθεί επίσημα ως τώρα), βλέμματα στην Ευρωβουλή ρίχνει κι ένας πρώην… ΠΑΣΟΚος της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο τον… Δείτε εδώ ποιον.

Keywords
Τυχαία Θέματα