Θρήνος στον χώρο του Real Estate – Πέθανε ο Γιώργος Μαντζαβινάτος

12:38 4/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Πέθανε, προδομένος από την καρδιά του, ο Γιώργος Μαντζαβινάτος, ένας άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στο Real Estate και τον χώρο των επιχειρήσεων.

Ο Γιώργος Μαντζαβινάτος διέθετε διεθνή εμπειρία άνω των 25 ετών στη διαχείριση χαρτοφυλακίων ακινήτων, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης στην ΑΕΕΑΠ της EUROBANK, CEO

στην EFG Property Services και βασικός συντελεστής στη δημιουργία της ΑΕΕΑΠ της Εθνικής Τράπεζας (νυν PRODEA).

Από το 2010 κατείχε τη θέση του CEO στην DOHA PROPERTIES, εταιρεία που ίδρυσε η Βασιλική Οικογένεια του Κατάρ, με «χαρτοφυλάκιο» ακινήτων αξίας 3 δισ. ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο μεσοδιάστημα επέστρεψε στην Ελλάδα ως επικεφαλής του τμήματος ακινήτων της Alvarez Marsal και στη συνέχεια στην QUALCO HOLDINGS τον Ιανουάριο του 2019, ενώ τον Μάιο του ίδιου έτους, ίδρυσε με την ομάδα του την QRES, εταιρεία του ομίλου Qualco.

Ο ίδιος ήταν άνθρωπος που έβαζε στόχους και με σκληρή δουλειά τούς έβλεπε να πραγματοποιούνται. Αυτό μαρτυρά και ο τίτλος της συνέντευξης που είχε δώσει το 2000, στο περιοδικό RED και τον Βασίλη Κανέλη, αναφερόμενος στην EFG Eurobank Properties, με τίτλο «Καταδικασμένη να πετύχει».

Η δήλωσή του αυτή επαληθεύτηκε, αφού τόσο η GRIVALIA, όσο και η PRODEA βρέθηκαν στην κορυφή των ελληνικών επενδυτικών εταιρειών ακινήτων.

Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του έμελλε να κοπεί απροσδόκητα την Τετάρτη 3 Μαϊου, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα