Το Emea.gr «απέθανε», «εγεννήθη» το Businessvoice.gr!

10:29 7/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Την 1η του μηνός, πηγαίνοντας… κόντρα στο συνηθισμένο Πρωταπριλιάτικο έθιμο της ανάρτησης fake δημοσιευμάτων, ανακοινώσαμε με απόλυτη γνώση και εν πλήρη αληθεία πως από εκείνη την ημέρα και έπειτα, το emea.gr θα αποτελούσε παρελθόν από την καθημερινή εγχώρια επιχειρηματική ενημέρωση, έπειτα από 17 χρόνια που δηλώναμε καθημερινά «παρόν», αποτελώντας μια από τις αγαπημένες ή έστω επιβεβλημένες συνήθειες των χρηστών.

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, η κίνηση ήταν απόλυτα σχεδιασμένη

και καλά μελετημένη, καθώς θεωρήσαμε πως ο χρόνος ήταν κατάλληλος και το κενό υπαρκτό προκειμένου να λανσάρουμε δυναμικά το Businessvoice.gr, μιας «φρέσκιας», «γεμάτης», χρηστικής, όσο και απόλυτα ισορροπημένης business ενημερωτικής προσπάθειας.

Πιστοί στη ρήση που ισχυρίζεται πως ότι δεν αλλάζει, πεθαίνει και δη σύντομα…

Έτσι, επιλέξαμε να δομήσουμε ένα πολύμορφο, πολυεπίπεδο και πολλαπλά χρηστικό εργαλείο, που ενσωματώνει ενυπόγραφες στήλες, (παρα)στήλες, σχόλια, παρασκήνια, αποκλειστικότητες, μα και την εβδομαδιαία (κάθε Σαββατοκύριακο) ψηφιακή συνάντησή σας, το Business Voice. Ένα πολυσέλιδο εβδομαδιαίο e-περιοδικό που διαβάζετε στις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablet PCs, notebook PCs, μα ακόμη και desktop ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η ιδιαιτερότητα του Business Voice; Μα το γεγονός πως η πλειοψηφία της θεματολογίας του είναι αποκλειστική, μοναδική και δεν συναντάται αλλού!

Αποτέλεσμα; Ο βαθμός χρηστικότητάς του να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθιστώντας το must have αρχικά και must read εν συνεχεία για κάθε στέλεχος, επιχειρηματία και επαγγελματία που επιθυμεί να κατέχει την γνώση που θα μεταφραστεί σε κέρδος και όφελος. Άμεσο, μα και έμμεσο, εγχρήματο, μα και σε γνωστικό κεφάλαιο.

Αντίστοιχη λογική φιλοδοξούμε να εκχύσουμε και στο Businessvoice.gr προκειμένου να καταστεί στο απολύτως απαραίτητο ενημερωτικό σας σημείο αναφοράς επί καθημερινής βάσεως.

Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, εκτιμώντας πως πολύ σύντομα όχι απλά θα το έχουμε κάνει πράξη, μα θα έχουμε θέσει και τις βάσεις για τα επόμενα φιλόδοξα βήματα του Businessvoice.gr.

Ελάχιστη υπομονή και πολύ πίστη ζητάμε, απλά, και είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει συνολικότερα!

Stay tuned, λοιπόν, και ευχαριστούμε ειλικρινώς και προκαταβολικά για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλετε.

Keywords
Αναζητήσεις
to-emeagr-apethane-egennithi-to-businessvoicegr.htm
Τυχαία Θέματα