Το Lipton Ice Tea Επίσημος Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2023

20:23 10/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Δροσιά, απολαυστικές φυσαλίδες και αθλητικό θέαμα θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2023, με Επίσημο Χορηγό το Lipton Ice Tea. H Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης χαιρετίζει για ακόμη μια χρονιά τη συνεργασία της με την PepsiCo Hellas

και «σερβίρει» τις μοναδικές γεύσεις του Lipton Ice Tea δίνοντας τη δυνατότητα σε αθλητές και θεατές να βιώσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.  

Στο πλαίσιο αυτό ανανεώνουμε και φέτος το ραντεβού μας στο Σύνταγμα, από 13 έως 16 Ιουλίου, χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους απελευθέρωση των αισθήσεων τόσο με τις κλασικές γεύσεις του Lipton Zero όσο και με τα νέα προϊόντα που έρχονται να συμπληρώσουν την οικογένεια του Lipton Ice Tea, το νέο Lipton Ice Tea Sparkling, που συνδυάζει την αγαπημένη και μοναδική γεύση του Lipton, με ελαφρύ ανθρακικό.

Η διαδραστική οθόνη του Lipton Ice Tea Sparkling θα μεταφέρει το μήνυμα του καλοκαιριού, “Free the bubbles”, ενώ οι παρευρισκόμενοι μέσα από ένα πρωτότυπο παιχνίδι θα μπορούν να κερδίσουν δώρα, απολαμβάνοντας μοναδικές γευστικές στιγμές και αθλητικές συγκινήσεις!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2023 και το Lipton Ice Tea ταξιδεύουν σε 4 πόλεις της Ελλάδας. Η έναρξη έγινε στην Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Grand Slam,  Πλ. Αριστοτέλους, 15-18 Ιουνίου), με επόμενους σταθμούς: την Ξάνθη (Xanthi Grand Slam, Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, 6-9 Ιουλίου), την Αθήνα  (Golden Cup – Πλατεία Συντάγματος 13-16 Ιουλίου) και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης (Agios Nikolaos Finals, Κεντρική Πλατεία, 28-30 Ιουλίου).

Keywords
Αναζητήσεις
to-lipton-ice-tea-episimos-chorigos-tou-panelliniou-protathlimatos-beach-volley-masters-2023.htm
Τυχαία Θέματα