«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Bazaar στο Μετρό Συντάγματος

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μετρό Συντάγματος, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Επιλέγοντας τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα, όπως γούρια και στολίδια σε κομψές συσκευασίες, πρωτότυπες κατασκευές, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ κ.ά- από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς

άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα φέτος προσπαθούν να καλύψουν μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια, τη θέρμανση.

Χριστουγεννιάτικα Βazaars πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/

Επισκεφτείτε το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους.

Keywords
Αναζητήσεις
to-chamogelo-tou-paidiou-bazaar-sto-metro-syntagmatos.htm
Τυχαία Θέματα