Ζιζέλ: Ερωτευμένη ξανά και με περιουσία που ζαλίζει

11:02 2/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο και έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό της μόδας και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Γεννημένη στη Βραζιλία το 1980, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και σύντομα έγινε διεθνώς αναγνωρίσιμη χάρη στην άψογη φυσική της ομορφιά και το εκπληκτικό της στυλ.

Πρόσφατα, απασχόλησε τη δημοσιότητα εξαιτίας

του διαζυγίου της με Τομ Μπρέιντι, ύστερα από 13 χρόνια γάμου. Ως αιτία για την απόφαση αυτή στάθηκε η επιστροφή του Μπρέιντι στον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την 43χρονη καλλονή να έχει έρθει πιο κοντά με τον δάσκαλο ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

Εκτός από το μόντελινγκ, η Ζιζέλ έχει ασχοληθεί με μια σειρά από επιχειρήσεις. Το 2011 δημιούργησε τη δική της εταιρεία με εσώρουχα, την Gisele Bündchen Intimates, και αργότερα συνεργάστηκε με την εταιρεία ενδυμάτων Hope για τη δημιουργία της Gisele Bündchen Brazilian Intimates. Επιπλέον, είναι η ιδρύτρια της οικολογικής εταιρείας Sejaa Pure Skincare, η οποία παράγει φυσικά καλλυντικά.

Η οικονομική κατάσταση της Ζιζέλ είναι εντυπωσιακή, με μια εκτίμηση του περιουσιακού της συνόλου να ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, με την ίδια να είναι μία από τις πιο πλούσιες και επιτυχημένες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας. 

Επιπλέον, ξεχωρίζει για την ευαισθητοποίησή της σε μία σειρά κοινωνικών θεμάτων, αφού έχει συμμετάσχει σε διάφορες φιλανθρωπικές εκστρατείες, συμπεριλαμβανομένων εκστρατειών για το περιβάλλον και την υγεία.

Συνολικά, η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη γυναίκα με μια εντυπωσιακή καριέρα στο μόντελινγκ και μια σειρά από επιτυχημένες επιχειρήσεις. Η οικονομική της κατάσταση την κατατάσσει στους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ η συμμετοχή της σε διάφορες φιλανθρωπικές εκστρατείες την καθιστά μια πραγματική πηγή έμπνευσης και πρότυπο για πολλούς ανθρώπους.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα