13 φοιτητές του Πανεπιστημίου Washington στα Ιωάννινα

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υποδέχεται τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στις 10 το πρωί, στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», τους σπουδαστές του «Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Washington (Seattle)».

Η τελετή υποδοχής θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητή Γεώργιου Καψάλη, Αντιπρύτανη

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, καθώς και του διοικητικού και διδακτικού προσωπικού. Συντονίστρια του εκπαιδευτικού έργου του προγράμματος έχει αναλάβει η Γεωργία Λαδογιάννη, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι από 26/03/2012 έως και 03/06/2012. Οι δεκατρείς (13) φοιτητές του Πανεπιστημίου Washington θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος».

Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται για δέκατη συνεχή χρονιά από το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστημίου Washington.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανεπιστημίου Washington, Ιωάννινα,panepistimiou Washington, ioannina