14 ποδηλάτες κάνουν το πάθος τους επάγγελμα

Η πρώτη και μοναδική εναλλακτική εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα ακούει στο όνομα Bondex Couriers και ιδρύθηκε το 2010 από 4 φίλους ποδηλάτες!

Η Bondex Couriers (κούριερ – ποδηλάτες) αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα έγγραφα και τα μικροδέματα μας εντός λεκανοπεδίου Αττικής στου πιο ανταγωνιστικούς χρόνους και τιμές σε σύγκριση με συμβατικές εταιρίες courier με τη χρήση και μόνο των ποδηλάτων τους.

Η εταιρία προσφέρει επίσης και εξειδικευμένες υπηρεσίες
όπως την παράδοση σε 45 λεπτά, Πρωινή Παράδοση ή Παράδοση το Σάββατο και τις Αργίες με τις τιμές να κυμαίνονται στο 50% χαμηλότερα από τις γνωστές εταιρίες courier.

Μολονότι η Αθήνα δεν ενδείκνυται για ποδηλάτες καθώς έχει πολλές ανηφόρες και κατηφόρες καθώς και από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι ή ειδική μέριμνα για τους ποδηλάτες.

Η εταιρία απασχολεί 6 άτομα ενώ το χειμώνα απασχολεί έως και 14. Καθημερινά μεταφέρονται 50 γράμματα κατά μέσο όρο, ενώ το μέγιστο επιτρεπτό βάρος τους είναι τα 10 κιλά.

Το μήνυμα: «Άνθρωποι που ήταν άνεργοι, αλλά που αγαπούσαν πολύ την αστική ποδηλασία, σκέφτηκαν να ξεκινήσουν την εταιρεία το 2009. Αν και μας καθυστέρησαν τα διαδικαστικά, πλέον μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι στο εξωτερικό είναι χρόνια διαδεδομένο».
Bondex couriers, http://bondexcouriers.com/,
Keywords
Τυχαία Θέματα