7 ταινίες για να δεις το Μάιο

Τι να πρωτοδείς αυτό το μήνα εεε; Και εγώ αυτή την απορία έχω καθώς βγαίνουν στις αίθουσες κάποιες από τις πολυαναμενόμενες ταινίες αυτής της χρονιάς. Κάπως θα βολέψουμε το budget για να πάμε να τις δούμε, μην αγχώνεσαι!

The Amazing Spiderman 2: Η ιστορία του Πίτερ Πάρκερ συνεχίζεται και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Ο άνθρωπος αράχνη δεν κράτησε την υπόσχεσή του να αφήσει ήσυχη του Gwen,

για να την προστατεύσει, και τώρα παλεύει το έγκλημα στους δρόμους της Ν.Υόρκης. Από το κόμικς ζωντανεύουν επίσης ο Electro, αλλά και ο Rhino. Αν σας αρέσει η Marvel μην την χάσετε, η περιπέτεια είναι εγγυημένη.

Under the Skin/Κάτω από το δέρμα: Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που αξίζει να δείτε. Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μελαχρινή αυτή την φορά και είναι εξωγήινη! Σκοπός της είναι να «βοηθά» τους ανυποψίαστους άνδρες που κάνουν auto-stop. Δεν είχαν σκεφτεί βέβαια ότι ο πλανήτης της θα ήταν ο τελικός προορισμός τους αφού εκεί το ανθρώπινο κρέας είναι λιχουδιά. Τι γίνεται όμως όταν η εξωγήινη αρχίζει να δένετε συναισθηματικά με τους ανθρώπους και έρχεται σε ρήξη με το είδος της;

The other Woman/Η άλλη γυναίκα: Μαζευτείτε κορίτσια… θα γελάσετε πολύ, με την εκδίκηση των τριών γυναικών στον άντρα που τις εξαπατά. Όταν μαθαίνεις ότι είσαι η γκόμενα του καινούργιου σου αμόρε και στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις φίλη με την γυναίκα του, και όταν μάθεις ότι και οι δύο είστε απατημένες από μια τρίτη γυναίκα-άρα, τότε γίνεστε και οι τρεις φίλες. Τότε και μόνο τότε έχετε κάνει το τέλειο τρίο της εκδίκησης. Μιλάμε για πολύ γέλιο!

Godzilla: Τελικά το μέγεθος μετράει.... στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το πασίγνωστο μυθικό τέρας ζωντανεύει και πάλι στις οθόνες του κινηματογράφου στις 15 του μηνός. Και ύστερα από τόσα teaser και trailers ήρθε η ώρα να δούμε πόσο μεγάλος είναι ο Godzilla του Γκάρετ Έντουαρντς.

X-men: Days of Future Past/ Οι μέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος: Οι αγαπημένοι σε όλους μεταλλαγμένοι υπερήρωες ξεκινούν έναν πόλεμο για την διάσωση των ειδών τους αλλά και της ανθρωπότητας. Οι X-men λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, γι’αυτό μην νομίζετε ότι τα βλέπετε διπλά. Η δράση θα αρχίσει στις 22 Μαΐου.

Bad Neighbours /Ανυπόφοροι γείτονες: Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο. Ένα φιλήσυχο ζευγάρι προσπαθεί να μεγαλώσει με ηρεμία και αρχές το παιδί τους ώσπου αποκτούν γείτονες μια φοιτητική αδελφότητα με αρχηγό τον Ζάκ Έφρον. Και η περιπέτεια ξεκινά με απίστευτο γέλιο και τρικλοποδιές σε μια καλογραμμένη και καλοπαιγμένη κωμωδία. Από σήμερα στις αίθουσες.

Maleficent: Μπορεί η περιπέτεια υγείας της Αντζελίνα Τζολί να συγκλόνισε τον κόσμο όμως η ίδια στις 29 Μαΐου κάνει πρεμιέρα με το Maleficent. Η ταινία της Disney επιστρέφει με αληθινούς χαρακτήρες που υπόσχονται δράση, και εκδίκηση για την προδοσία που έγινε πριν χρόνια. Ένα μικρό κορίτσι λοιπόν, έχει καταραστεί είναι όμως και η μόνο που μπορεί να διασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο αλλά και την σωτηρία της ίδιας της Maleficent.

Θοδωρής Χρυσομαλλίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα