Girls Talk | Σχέσεις-Σκέψεις

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πλασμένοι για να έχουν σχέσεις μεταξύ τους και όταν λέω σχέσεις εννοώ σχέσεις ερωτικής φύσεως, υπάρχουν άλλοι που μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική σχέση, άλλοι που όπως λέει και ο λαός «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε» και κάποιοι που βρίσκονται μόνο για την εκπλήρωση της σαρκικής απόλαυσης μη έχοντας στο μυαλό τους κάτι άλλο. Τέλος, ορισμένοι είναι μαζί απλά για να είναι, για λόγους συνήθειας, αγάπης και μια ας το πούμε τιμής ένεκεν προς τα χρόνια που μετράει ήδη η υπάρχουσα σχέση.

Διαβάζοντας το κείμενο αυτό μπορεί να πιάνεις τον εαυτό σου

να βρίσκεται σε μια από αυτές τις κατηγορίες, ή να έχει κάνει ένα πέρασμα από όλες ή πάλι να μην έχει βρεθεί σε καμία. Το θέμα δεν είναι σε ποια κατηγορία βρίσκεται αλλά ποια κατηγορία σε κάνει ευτυχισμένο και σε γεμίζει γιατί, πίστεψε με, δεν είναι δύσκολο αν θες κάτι πάρα πολύ να υποκύψεις στα θέλω και τις απαιτήσεις του άλλου και μετά, από το πουθενά, να βρεθείς σε μια άκρως αρρωστημένη κατάσταση. Και αυτό το αρρωστημένο είναι τόσο μα τόσο ψυχοφθόρο, επίπονο και δόλιο.

Το αρρωστημένο όπως και το απαγορευμένο, για να μη μιλήσω για τον συνδυασμό και των δύο, είναι καταστάσεις που δυστυχώς όχι μόνο σε καλό δε βγάζουν αλλά και το τέλος τους είναι τόσο μα τόσο προβλέψιμο. Με μαθηματική ακρίβεια μια κατάσταση που ξεκινάει αρρωστημένα, κρυφά, ή ανταγωνιστικά είναι σίγουρο ότι έτσι θα εξελιχθεί σε όλη τη διάρκεια της, για τον απλό λόγο ότι έτσι την έμαθες και έτσι την άφησες ή μάλλον έτσι την αφήσατε να γίνει.

Είχαμε μείνει εκεί που αφήσατε τη σχέση σας να γίνει αρρωστημένη σαν μια κακιά αρρώστια που σε «τρώει» το γνωρίζεις, πληθαίνει το νιώθεις και όχι μόνο δεν κάνεις κάτι για να θεραπευτείς αλλά συνεχίζεις και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τη «θρέψεις» και να την κάνεις να πολλαπλασιαστεί σαν μια σύγχρονη λερναία Ύδρα που ένα κεφάλι κόβεις δύο φυτρώνουν….

p.s: Φύγε όσο είναι νωρίς!

Της Άριας Μεσοροπιάν

Keywords
Τυχαία Θέματα