H Madonna συγχωρεί τον Elton Jonh

Τέλος στην κόντρα της με τον Έλτον Τζον θέλησε να βάλει η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της τελευταίας ευρωπαϊκής συναυλίας του MDNA Tour στη Νίκαια της Γαλλίας την περασμένη Tρίτη. O sir Elton, ξεχνώντας τους καλούς του τρόπους, την αποκάλεσε σε πρόσφατη συνέντευξή του "fairground stripper", δηλαδή -ούτε λίγο ούτε πολύ- πανηγυρτζού στρίπερ, με αφορμή τα αμφιλεγόμενα καμώματά της και τις
αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της τουρνέ. Στο βίντεο, θα την ακούσετε να λέει "Το ξερω ότι είναι μεγάλος θαυμαστής μου και ξέρετε κάτι; Τον συγχωρώ. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχη".
Τι μεγαλόψυχη... θα σκεφτούν μερικοί. Το clue της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι το τραγούδι που του αφιέρωσε είναι το "Masterpiece". Καθόλου τυχαίο, μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αυτό που εκτόπισε το "Hello Hello" του Elton John από τη διεκδίκηση της Χρυσής Σφαίρας για την κατηγορία Best Original Song τον Ιανουάριο. Τότε ακόμη, ο Elton John δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το αποτέλεσμα της βράβευσης, μάλιστα ο σύζυγός του David Furnish δεν παρέλειψε να "θάψει" τη βασίλισσα αποκαλώντας την μετά το λόγο της για την αποδοχή του βραβείου "απεγνωσμένη" και "ναρκισσο".
Και τώρα η Μαντόνα θέλει να πει περασμένα ξεχασμένα. Αφιερώνοντας το συγκεκριμένο τραγούδι. Σας έπεισε;

Πηγή Video: Madonna-TV.com

Δείτε και την προκλητική εμφάνιση της Ποπ Σταρ σε μία από τις συναυλίες του tour της.

Keywords
Τυχαία Θέματα