Intimissimi women's KNITS Fall/Winter 2013/2014

Το Φθινόπωρο 2013 για την Ιntimissimi ερμηνεύεται με ρούχα που αποπνέουν ρομαντικό ύφος. Η δαντέλα χρησιμοποιείται με απίστευτα μοντέρνο τρόπο σχεδιασμένη ειδικά για το αστικό ντύσιμο. Κυριαρχούν οι layered ζορζέτ κι οι διαφάνειες που χαρίζουν αισθησιακή θηλυκότητα στη σιλουέτα.
Ηabotai maxi top, στράπλες μάλλινα φορέματα που συνδυάζονται με σάλι για τα πιο ψυχρά απογεύματα, φορέματα με studs σε ύφος rock απλίκας, ανοιχτή πλάτη με μικρά κοψίματα από όπου διακρίνονται τα εσώρουχα, μακριές φούστες
με ένα νέο ρομαντικό στυλ. Επίσης, πλισέ στοιχεία παντού για ένα easy classic και μοντέρνο look.
Οι αποχρώσεις ποικίλουν από το αγνό χρώμα της πούδρας και το γλυκό ροζ μέχρι το πράσινο του δάσους και το ανοιχτό μπλε. Eπισης, τα ουδέτερα χρώματα αλλά και τα must γκρι και μαύρο ολοκληρώνουν τη χρωματική παλέτα.
Lurex και παγέτες, είναι τα στοιχεία που ορίζουν την συλλογή του Χειμώνα. Φορέματα ολόκληρα από δαντέλα με μπλούζες με habotai γιακάδες για ένα αισθησιακό και ρομαντικό look. Kεντημένο τούλι και ζορζέτ με super trendy studs σε total black look ή flashy, λαμπερά designs σε κλίμα Χριστουγέννων. Η μεγάλη επιστροφή της ρίγας: γραμμές έντονες ή λιγότερο έντονες με απροσδόκητες κλίσεις, σε lurex ή τυπώματα.
Οι λεπτομέρειες σχεδιάστηκαν για υφές ζέρσεϊ και καπαρντίνα, για φούστες επικαλυμμένες με δαντέλα, μεσοφόρια με lace prints και φορέματα με βελονιά Milan και χρυσά φερμουάρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα