NIVEA Visage Μαντηλάκια Απολέπισης για Βαθύ Καθαρισμό

Με τα νέα μαντηλάκια για βαθύ καθαρισμό από τη NIVEA Visage, με δράση 3 σε 1, η καθημερινή απολέπιση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό, αφαιρούν απαλά
και αποτελεσματικά κάθε κατάλοιπο από την επιδερμίδα του προσώπου, αφήνοντάς τη φρέσκια και λαμπερή.
Η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος, ορμονολογικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου με κάθε είδους κατάλοιπα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αυξημένη παραγωγή σμήγματος αλλά και ανεπιθύμητα σημάδια. Τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό από τη NIVEA Visage, περιέχουν εκχύλισμα μανόλιας με αντιβακτηριδιακή δράση και καθαρίζουν την επιδερμίδα σε βάθος, αφήνοντάς την παράλληλα αποτελεσματικά ενυδατωμένη.
Τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό της NIVEA Visage έχουν δύο πλευρές που συνδυάζουν τρία βήματα περιποίησης. Η απαλή πλευρά χρησιμοποιείται για να απομακρύνει κάθε κατάλοιπο από την επιδερμίδα, ενώ η άλλη πλευρά, με τα μικρο σωματίδια απολέπισης, είναι ιδανική για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και καθαρή σε βάθος. Παράλληλα, η ενεργή δράση του ς εκχυλίσματος μανόλιας αποτρέπει τη συγκέντρωση νέων καταλοίπων (κατάλοιπων;;;).
Για ορατά πιο απαλή και φρέσκια επιδερμίδα, τα νέα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό της NIVEA Visage είναι η εύκολη και πλέον αποτελεσματική λύση.
Keywords
Τυχαία Θέματα