Red Bull Music Academy Workshop with D-BRIDGE

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, το Red Bull Music Academy φιλοξενεί στην Αθήνα τον ιδιοκτήτη της Exit Records και του Club Autonomic, μέλος του Drum’n’Bass Supergroup Bad Company UK και “γκουρού” της Drum’n’Bass, τον πασίγνωστο D-BRIDGE. Ένα μοναδικό lecture για τις τεχνικές παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής
γενικότερα, για το πώς λειτουργεί και προωθείται ένα σύγχρονο Label, καθώς και για τις ρίζες, το παρόν και το μέλλον της Drum’n’Bass μουσικής και κουλτούρας που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ως παραγωγός, remixer, Label Owner αλλά και DJ, o D-BRIDGE σήμερα θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους, πιο προοδευτικούς και καινοτόμους μουσικούς, όχι μόνο στην Drum’n’Bass σκηνή, αλλά στην ηλεκτρονική μουσική γενικότερα φλερτάροντας με μια πιο minimal και ambient αισθητική. Μουσικός παραγωγός εδώ και 20 χρόνια, το ήμισυ του Drum’n’Bass δίδυμου με την ονομασία “Future Forces” και ένας εκ των τεσσάρων μουσικών παραγωγών που σχημάτισαν τους Bad Company UK, το κατά πολλούς πιο αξιόλογο Drum’n’Bass σχήμα όλων των εποχών, ο D-BRIDGE ξεκινά τη δική του δισκογραφική εταιρία, την Exit Records το 2003 ενώ οι παραγωγές του κυκλοφορούν στα μεγαλύτερα D’n’B Labels όπως Metalheadz, Creative Source, Soul:r και Liquid V. Μέχρι το 2008, η Exit Records επεκτείνεται με την δημιουργία των Exit Versus και Exit Aptitude και σκαρφαλώνει στο ρετιρέ της D & B σκηνής, ενώ το 2008 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό LP με τίτλο «The Gemini Principle».
Στα τέλη του 2008 συναντήθηκαν τα μονοπάτια του D- BRIDGE και του ντουέτου παραγωγών με το όνομα Instra:mental, σχηματίζοντας το Concept «Autonomic», μια «ομπρέλα» από events και podcasts που τελικά οδήγησε στη γέννηση ενός ολοκαίνουριου, μοναδικού μουσικού ύφους. Ο D-BRIDGE ήταν Lecturer στην Red Bull Music Academy στo Seattle το 2005, ενώ έχει κάνει και μια σειρά από DJ Sets για το Red Bull Music Academy Radio. Δείτε το σχετικό video εδώ : HYPERLINK "http://www.redbullmusicacademy.com/lectures/dbridge--many-rivers-to-cross" http://www.redbullmusicacademy.com/lectures/dbridge--many-rivers-to-cross Σάββατο 15 ΔεκεμβρίουCinematheque του Bios (Πειραιώς 84, 1ος όροφος),στις 15:30. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους -//- Λίγα λόγια για το Red Bull Music Academy Το Red Bull Music Academy είναι ένα σύγχρονο μουσικό εργαστήρι, στο οποίο με μορφή φιλικής συζήτησης αυτοί που διαμόρφωσαν ή διαμορφώνουν ακόμα και σήμερα το μουσικό σκηνικό στον πλανήτη μας, μεταδίδουν την γνώση τους σε αυτούς που θα το διαμορφώσουν αύριο. Στα Local Workshops σε κάθε χώρα του πλανήτη, guests από το εξωτερικό παρουσιάζουν την δουλειά και τις γνώσεις τους σε ντόπιους επίδοξους αλλά και αναγνωρισμένους μουσικούς παραγωγούς, DJ's και μουσικούς καλλιτέχνες γενικότερα. Στην συνέχεια, μία φορά τον χρόνο, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στην διαδικασία επιλογής η οποία θα στείλει έναν ικανό (και όχι τυχερό) από κάθε χώρα στα τελικά Global Workshops του Red Bull Music Academy με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε να περάσει υπερπολύτιμες εποικοδομητικές ώρες μέσα σε υπερσύγχρονα studios και αίθουσες, να μάθει αλλά και να "τζαμάρει" μαζί με τους κορυφαίους του πλανήτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα