STR8 Forward Bands | Ιωάννινα: Οι κριτές που τα σπάνε!

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την 3η live audition του διαγωνισμού STR8 Forward Bands που θα γίνει στα Ιωάννινα την Κυριακή 11/5/2014! Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν και όσες μπάντες ενδιαφέρονται να δείξουν το ταλέντο τους θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 8/5/2014 εδώ.

Και φέτος μας τιμούν για δεύτερη
φορά με τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή καταξιωμένοι καλλιτέχνες και άνθρωποι του χώρου της παραγωγής. Ο Δημήτρης Υφαντής (Τρίφωνο), ο Γιώργος Γάκης (troublemakers) και ο Λευτέρης Καραγιώργος (Radio DeeJay Ioannina) θα κληθούν μαζί με την αρχισυντάκτρια του iq magazine Κατερίνα Ευσταθιάδου να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Θα είναι μια μαγική μέρα γεμάτη μουσική στον πολυχώρο Αγορά.

Δείτε τι έγινε πέρσι

Λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση εδώ

Δημήτρης Υφαντής
Ο Δημήτρης Υφαντής είναι τραγουδοποιός και μέλος του «Τρίφωνου». Πέρα από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές και αυτές του «Τρίφωνου» συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές είτε δισκογραφικά είτε ως δημιουργός είτε στη σκηνή: η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Λιδάκης, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μελίνα Καννά, ο Ορφέας Περίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Λιζέτα Καλημέρη, τα Υπόγεια Ρεύματα είναι μερικά από τα ονόματα που έχει συνεργαστεί. Από το 2011 που επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιάννενα, έχει δημιουργήσει κι εκεί ένα μουσικό σύνολο, στο οποίο η παράδοση παντρεύεται έξυπνα με το έντεχνο τραγούδι. Συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει στίχους και μουσική, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του cd με τίτλο "Κρασομηλιά" με συμμετοχές από Γιάννη Κότσιρα, Παντελή Θαλασσινό και Υπόγεια Ρεύματα

Γιώργος Γάκης
Ιδρυτής των Troublemakers και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας G.G. Records. Τα τελευταία χρόνια ζει στα Γιάννενα, όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει τις εμφανίσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερα από 1000 live στο ενεργητικό του. Σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συγκροτήματος, είναι οι support εμφανίσεις τους σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Scorpions, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister και ο Uli Jon Roth. Για 4 χρόνια διοργάνωσε το φεστιβάλ Castle Rock Festival, ενώ έχει συνεργαστεί και με τις συμφωνικές ορχήστρες του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το άλμπουμ, με τίτλο: «Too much ain't never enough», με guest διεθνούς φήμης μουσικών κυκλοφορεί από την Αμερικάνικη εταιρία Perris Records στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατα τον απολαύσαμε στο "KING ELVIS, the musical” το επιτυχημένο project του, αφιερωμένο στον θρυλικό Elvis Presley.
Website: www.georgegakis.gr

Λευτέρης Καραγιώργος
Συνιδιοκτήτης και διευθυντής προγράμματος στον 89,6 Radio DeeJay Ioannina. Είναι επαγγελματίας DJ με σημαντικές συνεργασίες με παραγωγούς, djs και vocalists. Μέσω του σταθμού έχει στηρίξει σημαντικά μουσικά events με έλληνες και ξένους καλλιτέχνες της mainstream, dance, electro και house μουσικής σκηνής.

https://www.facebook.com/deejay896

Κατερίνα Ευσταθιάδου
Αρχισυντάκτρια του φοιτητικού περιοδικού iq magazine από το 1999. Υπεύθυνη οργάνωσης και παραγωγής φωτογραφίσεων μόδας, live events, διαγωνισμών και συναυλιών στα πλαίσια της έκδοσης του περιοδικού.

https://www.facebook.com/iqmagazine
Keywords
Τυχαία Θέματα