Swapping για βιβλιοφάγους!

Κάνε λίγο εικόνα:
Εσύ. Το «πρόσωπο». Μια ήρεμη παραλία. Ο ήλιος. Η σκιά ενός πεύκου. Ο ήχος του κύματος. Το απέραντο γαλάζιο. Ένα καλό βιβλίο. Κάπως έτσι δε φαντάζει το ιδανικό σκηνικό διακοπών; Ανεκτίμητες ομορφιές τις οποίες σου χαρίζει απλόχερα η φύση χωρίς να χρειαστεί εσύ να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Καλά, εκτός ίσως από το βιβλίο, θα μου πεις. Ε, λοιπόν, όχι! Ούτε αυτό. Πώς;

Με τον Nescafé Frappé υπάρχει ΤΡΟΠΟΣ... Αντάλλαξέ το!

Ένα βιβλίο, ακόμη κι αν δεν είσαι βιβλιοφάγος, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη παρέα για τις καλοκαιρινές διακοπές και δε θα πρέπει να λείπει από
τις αποσκευές σου. Πριν ξεκινήσεις να επισκεφτείς το βιβλιοπωλείο ή να αρχίσεις τα παρακαλητά σε φίλους να σου δανείσουν το τάδε μυθιστόρημα, κάνε κάτι άλλο. Ρίξε μια ματιά στη βιβλιοθήκη σου. Πιάσε τα πιο σκονισμένα βιβλία, αυτά που κάθονται υπομονετικά στα αζήτητα του ραφιού σου και που δεν έχεις σκοπό να ξαναδιαβάσεις. Πριν τα θάψεις σε κάποια κούτα κάνε κάτι έξυπνο. Δώσ’ τους ζωή! Ναι, τα βιβλία που διάβασες, βαρέθηκες, έχεις διπλά, ή που τέλος πάντων ευχαρίστως θα αντάλλαζες για κάποια άλλα που έχεις βάλει στο μάτι, μπορούν να ξαναζήσουν στα χέρια ενός νέου ιδιοκτήτη που τα αναζητά.

Μπες στο SWAPP.GR τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής αγαθών που δημιούργησε ο Νescafé Frappé και στην κατηγορία «βιβλία» μπορείς να ανεβάσεις αυτά που δε χρειάζεσαι πια και να δεις με τι μπορείς να τα ανταλλάξεις. Μιλάμε ουσιαστικά για μια τεράστια ηλεκτρονική ανταλλακτική βιβλιοθήκη όπου δίνουν ραντεβού άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον την ανάγνωση. Αυτό ακριβώς που χρειαζόσουν, δηλαδή. Αφού βρεις το μέλος που είναι συμβατό με τις αναγνωστικές σου ανάγκες, μπορείτε είτε να κανονίστε να κάνετε την ανταλλαγή χέρι με χέρι είτε ταχυδρομικά.

Με ανανεωμένη συλλογή, πλέον, μπορείς να ξεκινήσεις τις διακοπές σου έχοντας μαζί σου την καλύτερη παρέα. Τα καινούργια σου βιβλία. Όσο για τα παλιά, μη στεναχωριέσαι. Πλέον θα δίνουν χαρά στο νέο τους ιδιοκτήτη.

Όπου υπάρχει Nescafé Frappé υπάρχει τρόπος...
Καλό SWAPPING!
Keywords
Τυχαία Θέματα