THE OPEN MIC!

THE OPEN MIC!
Παράσταση STAND UP COMEDY
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ώρα 22.00
Παράσταση STAND UP COMEDY
Αρχίζουμε να «παίζουμε» με το κοινό, με την επικαιρότητα και δεν αφήνουμε τίποτε να πέσει κάτω…Οι γιατροί της κατάθλιψης ξαναχτυπούν με μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη παράσταση με γέλιο και κέφι… (μαντήλια απαραίτητα… γιατί θα κλάψετε από τα γέλια!!!)

Ελάτε να μιλήσουμε για γυναίκες, άνδρες, σχέσεις, τηλεόραση, κρίση και …για σεξ… σε μια παράσταση πραγματικά για γέλια …μέσα από πιπεράτα κείμενά, αυτοσχεδιασμούς και αστείες ατάκες. Το stand up comedy
είναι έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και πολύ μα πολύ γέλιο!!!!!

Και… διαγωνισμός για 2ο Φεστιβάλ stand up comedy

Μετά την παράσταση stand up comedy το μικρόφωνο θα είναι στην διάθεση Όλων όσων δηλώσουν συμμετοχή για ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!
… δίνουμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δοκιμάσετε το ταλέντο σας …μέσα από την κωμωδία!!!!

Με σύνθημα:
«Αν έχεις όνειρο να ανέβεις στη σκηνή αν θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής του 2ου Φεστιβαλ stand up comedy, αν σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η κωμωδία, γράψε ένα κείμενο και έλα να μας το παρουσιάσεις με τον δικό σου τρόπο».

Ζητάμε από όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους να έρθουν στην παράσταση stand up comedy που θα γίνει στο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ με τους Νικητές του 1ου Φεστιβαλ και τον Δημήτρη Δημόπουλο, έναν από τους καλυτέρους επαγγελματίες του είδους και να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Φεστιβαλ stand up comedy. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν αιτήσεις για ακρόαση.

Οι ακροάσεις open mic θα γίνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ μετά την παράσταση
Και θα δοθούν δυο βραβεία, βραβείο από την κριτική επιτροπή βραβείο από το κοινό.Την ημέρα της παράστασης όλοι θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Νικητή της Πόλης τους.

Οι δύο επικρατέστεροι (νικητές στην πόλη τους) θα έχουν προβολή μέσα από το comedy lab και θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή Ελλάδος του 2ου Φεστιβάλ που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα… μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας.

Είσοδος 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις mycampus.gr