Tonis Sfinos @ Στρατόπεδο Κοδρα, Καλαμαριά, 7/6. Κερδίστε προσκλήσεις

Ο στρατηλάτης της λαγνείας, ο ηδονικός οπλαρχηγός του έρωτα, ο πρωτοσπαθάριος γόης, ο υπερλοχαγός των 10 ηπείρων και των 24 θαλασσών, ο φυσικά ακαταμάχητος Tonis Sfinos έρχεται στη Σαλόνικα να διδάξει πειθαρχία και να σπείρει εκπαίδευση σε ατίθασα τσικάκια και αχαλιναγώγητους μάγκες ρέι!!! Θα είναι Παρασκευή και ο Ιούνης θα’χει 7 όταν οι ασκήσεις με τα ομαδικά Ω! –Ω! θα λάβουν χώρα στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά. Βραδυνή έφοδος στις 20:30 και όλοι θα είναι στις σκοπιές για το παραγγελμα του άρχοντα!!!
Μαζί του, σε επαναστατικούς 60s, 70s και 80s ρυθμούς, μια
ντρημ τημ αξούριστων κι αγέρωχων αγοριών, μια μπάντα στη βεράντα, οι ανατριχιαστικοι Playmates!!!! Και πάντα αλά μπρατσέτα, η γαργαλιστικά τσαχπίνα Λόλα και η σπάισυ τζουσυ σεξυ Βερόνικα με παθιάρες φωνάρες και στροβιλιστικές παρουσίες.
Ευπειθώς αναφέρει: Eίδωλο των λαών Σφηνοπουλος Αντώνιος, Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαριά, Παρασκευή Επτά Έκτου στις Δεκα και Τριάντα βραδυνή!!!! Αλτ! Τις ει?? ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΙ???

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΙΟ ΚΟΔΡΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 & ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥΏρα προσέλευσης: 20:30, Ώρα έναρξης: 22:00Τιμή εισόδου: 7 Ευρώ, Φοιτητικό/Κάρτα ανεργίας: 5 Ευρώ.
PANIC ART thessaloniki open air part1.0 http://facebook.com/Panic.art.festivalΚερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τις 7/6
Keywords
Τυχαία Θέματα