Top Ten serial killers

1) Ahmad Suradji, 42Μάγος-γιατρός σκότωνε γυναίκες που τον επισκέπτονταν για να τις βοηθήσει να κάνουν μάγια στους συζύγους. Ομολόγησε φόνους 70 γυναικών.
2). Anatoly Onoprienko 52. Φοιτητής δασοπονίας στην Ουκρανία αφάνισε πάνω από 40 ανθρώπους, σε ένα μόνο χωριό, γιατί έτσι του έλεγαν οι “φωνές στο κεφάλι” του!
3) Albert Fish, 50+. Βιαστής πάνω από 100 παιδιών και δολοφόνος των μισών τουλάχιστον τα οποία τα έτρωγε, ήταν ο γηραιότερος θανατοποινίτης της Αμερικής.
4) Bruno Ludke, 86Γερμανός οδηγός φορτηγού, από το 1928 -1943, στραγγάλιζε
και μαχαίρωνε δεκάδες γυναίκες. Οι Ναζί τον στείρωσαν, ως διανοητικά ανάπηρο και ύποπτο βιασμού.
5) Delfina και Maria de Jesus Gonzales, 90+ Στρατολογούσαν κορίτσια, ρίχνοντας τες σε νοσηρές , διεστραμμένες περιπτύξεις με πελάτες. Βρέθηκαν απομεινάρια 11 ανδρών, 80 γυναικών και αρκετών εμβρύων.
6) Nickolai Dzhumagaliev, 100+Είχε λευκά ψεύτικα μεταλλικά δόντια. Ο βασιλιάς των Σοβιετικών κανιβάλων, σκότωνε και σέρβιρε τα θύματά του στους καλεσμένους του, στο Καζακστάν.
7) Donald Gaskins, 100+. έκανε “φόνους της παραλίας”, όπου σκότωνε ανθρώπους που συναντούσε οδηγώντας, αλλά και φόνους κατά τους οποίους σκότωνε άτομα που γνώριζε και αντιπαθούσε.
8) Herman Mudgett (H.H. Holmes), 200+. Γιατρός του Μίσιγκαν, παρέσυρε γυναίκες στην έπαυλη και τις ανάγκαζε να του διαβιβάσουν τα υπάρχοντά τους πριν τις θανατώσει με γκάζι.
9) Henry Lee Lucas και Ottis Toole, 500+!Το “αταίριαστο ζευγάρι” διακρίθηκε για φόνους ανθρώπων που έκαναν ωτοστόπ, με ή χωρίς βασανιστήρια. Ομολόγησαν πάνω από 500 φόνους
10) Pedro Alonso Lopez, 100+.Μέχρι το 1978 υπολογίζεται πως είχε σκοτώσει πάνω από 100 κοπέλες στο Περού. Στο Εκουαδόρ σκότωνε, κατά μέσο όρο, τρία κορίτσια την εβδομάδα. Πηγή : listverse.com Για τους κατά συρροή δολοφόνους έχουν χρησιμοποιηθεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά παρωνύμια: Το «πρόσωπο της οργής», ο «χάρος του Ροστόφ», ο «αριστοκράτης» κ.α. Πρόκειται για δημοσιογραφική υπερβολή; Μάλλον όχι αφού όπως δείχνουν τα εγκληματολογικά χρονικά το «επάγγελμα» απαιτεί και ιδιαίτερο χάρισμα
Keywords
Τυχαία Θέματα