Underground +Friends: Η πρώτη λέσχη skate στην Ελλάδα

Το Underground +Friends ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011 από τον Βελισσάριο Μιχαηλίδη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Φλωράκη, έναν από τους πρωτοπόρους στο άθλημα του skateboard και την τέχνη του graffiti στην χώρα μας και γνωστό διοργανωτή πολλών επιτυχημένων event.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κίνηση για την ύπαρξη μιας οργανωμένης νομικά κοινότητας στο skateboard
στην Ελλάδα και αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια παραδειγματική κίνηση για όλους τους εκπροσώπους των εν λόγο δραστηριοτήτων.

Η λέσχη έχει στεγαστεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης την πλατεία Ναυαρίνου, δημιουργώντας έτσι έναν ασφαλή και με εύκολη πρόσβαση χώρο για τα παιδιά και τους λάτρεις των δραστηριοτήτων της.

Χώρος
Στον χώρο της λέσχης έχουν τοποθετηθεί δύο mini ramps για skateboard, μία τεσσάρων μέτρων για αρχαρίους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα και μια 6 μέτρων για πιο προχωρημένους, ένα χώρο με ειδικές κατασκευές για finger board όπου τα μέλη μπορούνε να τον διαμορφώσουνε σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους καθώς και ένα χώρο με θρανία, καρέκλες, πίνακα και οθόνη για τις ανάγκες των μαθημάτων, σεμιναρίων κ.τ.λ.

Σκοπός
Η λέσχη Underground +friends είναι ένας χώρος ο οποίος στοχεύει στο να συγκεντρώνονται οι φίλοι του αθλήματος του skateboard και fingerboard προκειμένου να συζητούν για την αθλητική αυτή δραστηριότητα, τις νεώτερες σχετικές εξελίξεις αλλά και για να εξασκηθούν στην χρήση των παραπάνω δραστηριοτήτων.

Προσωπικό
Στον χώρο της λέσχης βρίσκεται καθημερινά εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο και πρόθυμο να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους μικρούς φίλους, να τους μυήσει στο άθλημα του skateboard, να τους δείξει και να τους βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.
Keywords
Αναζητήσεις
underground πλατεία ναυαρίνου
Τυχαία Θέματα