ΑΠΘ | Χριστουγεννιάτικο Bazaar Στήριξης από φοιτητές

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας - Παράτημα Θεσσαλονίκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Θεσσαλονίκης (Κ.Α.Α.Π.Α.Θ.) «Ο Άγιος Δημήτριος» με σκοπό τη διοργάνωση του τριήμερου Χριστουγεννιάτικου
Bazaar Στήριξης. Με αυτήν την πράξη, η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. – Παράτημα Θεσσαλονίκης και όλοι οι συμμετέχοντες εθελοντές φοιτητές στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του ιδρύματος για περίθαλψη, φροντίδα, ασφάλεια, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με νοητική υστέρηση με ή χωρίς άλλες αναπηρίες. Το Bazaar θα διενεργηθεί στις 4, 5, 6 Δεκεμβρίου 2012 (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη), από τις 11:00 έως τις 14:00, στην κάτω φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. Το κοινό είναι ευπρόσδεκτο για να γνωρίσει τη δραστηριότητα του ιδρύματος, να ευαισθητοποιηθεί γύρω από αυτό το ευαίσθητο ιατροκοινωνικό ζήτημα και να προσφέρει όπως και όσο μπορεί.
Ο Κωνσταντίνος Π. Ιμπριάλος, Πρόεδρος της ΕΕΦΙΕ Θεσσαλονίκης δηλώνει: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρει η ακαδημαϊκή κοινότητα στα παιδία αυτά που έχουν τεράστια ανάγκη στήριξης. Προϊόντα θα προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να συμβάλλουμε στον ιερό σκοπό του συλλόγου «Ο Άγιος Δημήτριος»»
Keywords
Τυχαία Θέματα