Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης | «ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET»

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα «ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET»στις 9 Μαΐου 2012 στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης στο κτίριο του Τμήματος Οχημάτων.
Ο κ. Άγγελος Συναδάκης, νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο του διαδικτύου, παρουσίασε και ανέλυσε τα βασικά βήματα για τη δημιουργία
ηλεκτρονικής επιχείρησης μέσα από τη δική του προσωπική εμπειρία. Ξεκινώντας από τη δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου και την ανάπτυξη της επιχείρησης, ανέπτυξε τις ιδιαιτερότητες της ηλεκτρονικής επιχείρησης ως προς το στήσιμο, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και το νομικό πλαίσιο που την διέπει, πάντα σε σχέση με τη συμβατική επιχείρηση.
Φοιτητές και απόφοιτοι του Ιδρύματος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεματική του σεμιναρίου, το οποίο αναδείχθηκε ιδιαίτερα από τις ερωτήσεις και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Source: Uploaded by user via mycampus.gr on Pinterest

Source: Uploaded by user via mycampus.gr on Pinterest

Source: Uploaded by user via mycampus.gr on Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα
Α Τ Ε Ι, Θεσσαλονίκης | ΦΤΙΑΞΕ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, INTERNET,a t e i, thessalonikis | ftiaxe, diki sou epicheirisi, INTERNET