Χώρισες. Ε, και;

Φαινομενικά, η σχέση σας ήταν από τις πιο αξιοζήλευτες. Ακολουθούσε πιστά το κλασσικό παραμύθι. Ο Ken γνωρίζει την Barbie. Με το που κοιτιούνται, καρδούλες αρχίζουν να εμφανίζονται στο μυαλό της. Εκείνη περιμένει την κίνηση του. «Ρουά Ματ» και πέφτει.

Της Βερόνικας Ευθυμίου

Όλα κυλάνε ομαλά. Ξυπνάτε μαζί, περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο μαζί. Αρχίζει να γίνεται μέρος της καθημερινής σου ζωής κι εσύ της δικής του. Ο Ken, σαν γόης και «lover boy» σου δείχνει την εκτίμηση και το σεβασμό του. Εσύ, ως κοκέτα και κοπέλα μεγαλωμένη
με γαλλικά και πιάνο , θαυμάζεις τον άντρα που έχεις απέναντι σου για τον τρόπο που σου φέρεται. Όλα μοιάζουν ρόδινα, με ροζ συννεφάκια και το κουκλόσπιτό σου ξεχειλίζει τρυφερότητα, μέχρι τη μέρα που βρίσκεις το μήνυμα στο κινητό σου «Τα λέμε».
Αφού καταφέρεις να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα, σε πιάνουν τα κλάματα. Αναμενόμενο. Αναρωτιέσαι πώς μια τόσο έντονη και ταυτόχρονα ήρεμη σχέση φτάνει στο τέλος της μ’ ένα απλό «Τα λέμε».
Απάντηση: Ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει στο μυαλό του κάθε ανθρώπου.
Πιθανή «Ροζ» Απάντηση: Ένοιωσε πολλά για μένα και φοβήθηκε;
Πιθανή «Brutal» Απάντηση: Πήρε αυτό που ήθελε. Για να το πραγματοποιήσει έπρεπε να σου πουλήσει το παραμύθι. Και εσύ τσίμπησες.
Δικό μου συμπέρασμα: Ευχαριστώ!
Απορείς, ε; Εγώ, εσύ και η κάθε Barbie αυτού του πλανήτη αυτό θα αναρωτιόταν. Πρέπει, όμως, να δούμε τα πράγματα και από την άλλη πλευρά. Αν δεν ήταν αυτός, ακόμα θα πίστευες στον πρίγκιπα με το mini cooper .
Ναι σε πλήγωσε, ναι λυπήθηκες… Τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι σχέσεις! Πέρασες καλά; Έμαθες κομμάτια του εαυτού σου που ως τότε αγνοούσες; Ευχαρίστησέ τον και προχώρα! Ξέρω πως το θεωρείτε αδιανόητο αλλά… όλα είναι θέμα χρόνου τελικά. Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Και μην ξεχνάτε: ουδείς αναντικατάστατος…
Keywords
Τυχαία Θέματα