ΕΜΠ | Συναυλία από το PolyteXneioFM

Το PolyteXneiofm, μετά από 2 επιτυχημένες συναυλίες συνεχίζει με την διοργάνωση ακόμα μιας live βραδιάς, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 21.30.
Ο Νικόλας Αδέσποτος, οι Lego, ο Στέλιος Δάβαρης και ο Θεολόγος Κάππος, καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητοί από το νεανικό κοινό μας υπόσχονται ένα όμορφο βράδυ με τις υπέροχες φωνές τους.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Κυλικείο των Τοπογράφων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και διοργανώνεται για όλους τους φοιτητές της Αθήνας
με ελεύθερη είσοδο.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης θα βρείτε στο www.polytexneiofm.gr .
Τι είναι το PolyteXneiofm?
Το PolyteΧneio FM είναι ο Σταθμός των Φοιτητών του Πολυτεχνείου. «Εκπέμπει» σε 24ωρη βάση μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.polytexneiofm.gr και χαίρει ακροαματικότητας από Έλληνες φοιτητές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Το PolyteXneio FM είναι ένα ανοιχτό και καθαρά φοιτητικό project. Ο χαρακτήρας του Σταθμού είναι αυστηρά μη-κερδοσκοπικός και η συμμετοχή στον Σταθμό είναι ελεύθερη για κάθε φοιτητή που θέλει να καλλιεργήσει την αγάπη για το ραδιόφωνο . Στελεχώνεται αποκλειστικά από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, οι οποίοι αυτόνομα σχεδιάσαν, δημιούργησαν και συντηρούν όλα τα στοιχεία του Ραδιοφωνικού Σταθμού.Βασικό μέλημα του PolyteXneio FM είναι να προάγει την ελευθερία της έκφρασης, να αποτελέσει μέσο για να ακουστεί η φωνή των νέων αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε όσους φοιτητές το επιθυμούν να ξεκινήσουν δική τους εκπομπή. Κάθε εκπομπή έχει το δικό της προσωπικό στύλ, καθώς οι παραγωγοί είναι ελεύθεροι να επιλέγουν μόνοι τους τη θεματολογία αλλά και τη μουσική που επιθυμούν να μοιραστούν με τους φίλους τους και τους ακροατές.Το PolyteXneio FM στα σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας του, έχει ήδη στο ενεργητικό του συνεντεύξεις συγκροτημάτων και αξιόλογων καλλιτεχνών όπως η Άννα Μπουρμά, o Βαγγέλης Μαρκαντώνης, oι Lexicon Project, η Μαρία Ιακώβου, ο Ζακ Στεφάνου, ο Στάθης Δρογώσης, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, κ.ά. όπως και μουσικές εκδηλώσεις και μεγάλες live συναυλίες που διοργανώθηκαν δωρεάν για τους φοιτητές της Αθήνας. Στις δράσεις του σταθμού συμπεριλαμβάνονται και ημερίδες για θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν άμεσα την φοιτητική κοινότητα όπως η επαγγελματική αποκατάσταση και η επιχειρηματικότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα