Έληξε η απεργία στο ΕΚΠΑ λέει το προεδρείο του ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος» η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΚΠΑ έχει λήξει, όπως αναφέρεται και σε σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαβάστε την ανακοίνωση του προεδρείου του Συλλόγου των Διοικητικών Υπαλλήλων:
Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση, συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν, μετά τη χθεσινή
συγκέντρωση που δεν είχε όμως απαρτία συνέλευσης, καθώς επίσης και το μέγα θέμα που δημιουργείται από παράπονα συναδέλφων σχετικά με τη συμπεριφορά της «απεργιακής επιτροπής» αποφάσισε: α. να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι η απεργία έχει λήξει. Όσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους, αναλαμβάνουν και την ευθύνη. β. το Προεδρείο του Συλλόγου δεν μετέχει σε κάποια «απεργιακή επιτροπή», ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ’ αυτή. γ. Καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις.Με βάση αυτά τα δεδομένα και την απόφαση της Συγκλήτου το άνοιγμα του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 16/12 φαίνεται όλο και πιο πιθανό.
Πάντως την ίδια ώρα άλλα μέσα αναφέρουν την συγκεκριμένη είδηση ως αναληθή

Η απεργία στο ΕΚΠΑ δεν έχει λήξει. ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορεί από ηλεκτρονικά site η απεργοσπαστική ανακοίνωση

alfavita.gr (@alfavita) December 12, 2013Την ίδια ώρα η «Απεργιακή Επιτροπή» του ΕΚΠΑ καταγγέλει την ανακοίνωση αυτή και δηλώνει ότι η απόφαση για την συνέχιση ή όχι των απεργιακών κινήσεων θα παρθεί αύριο, Παρασκευή 13/12.
Keywords
Τυχαία Θέματα