Εβδομάδα ΜΜΕ του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012

Αφιερωμένη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήταν η 5η εβδομάδα του Xinis Education Festival που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Απριλίου, με τη συμμετοχή γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του τύπου, του αθλητισμού και της μουσικής.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπάνε Πρέλεβιτς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ Αντώνης Ρεπανάς, και ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 Τάσος Πακλατζής, συμμετείχαν στο πάνελ ανοιχτής συζήτησης με θέμα «Media & Αθλητισμός».

Η Διευθύντρια Παραγωγής του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, κα Κατερίνα Βαλάνη, και η Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων Διευθύντρια Παραγωγής του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, κα Βιργινία Δημαρέση, ήταν οι εισηγήτριες στο σεμινάριο με θέμα «Αρχισυνταξία & Παραγωγή Πρωινών Εκπομπών», ενώ η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ντέμη Παπαδοπούλου ήταν η εισηγήτρια στο σεμινάριο «Η καθημερινότητα ενός Lifestyle περιοδικού».

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με το πρωτοποριακό σεμινάριο «Wireless Digital Mixing μέσω συσκευών της Apple (MacBook Pro, i-pad, i-phone & i-pod touch)» που πραγματοποιήθηκε στο basement του bar PARTIZAN με εισηγητή τον Μουσικό & Ηχολήπτη κ. Παναγιώτη Δόβα, ο οποίος ενημέρωσε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του ήχου για την “do it your self” μουσική παραγωγή.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν εκτός από τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και σπουδαστές άλλων σχολών (Δημόσια ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΤΕΙ κ.α.) καθώς και επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι έγιναν κάτοχοι του Free VIP Pass για όλες τις εκδηλώσεις του Xinis Education Festival, και με τη συμμετοχή τους προσθέτουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος ΞΥΝΗ θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310552406.

Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν το site: www.edufestival.gr ή τη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το V.I.P pass!

Κλαδικός Χορηγός Επικοινωνίας της εβδομάδας ΜΜΕ το Star Channel

«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα