Φοιτητές μάζεψαν 4 τόνους τρόφιμα κάνοντας θεατρικές παραστάσεις

Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) ολοκλήρωσε χτες τις παραστάσεις του έργου του Ν.Γκόγκολ «Ο Επιθεωρητής» σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη στο Κηποθέατρο «Μ.Χατζιδάκις», με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότεροι από 2.500 θεατές χειροκρότησαν τους φοιτητές που με απερίγραπτη ενέργεια και χιούμορ παρουσίασαν αυτό το κλασσικό έργο του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ο στόχος

που είχε βάλει η Θεατρική Ομάδα που ζητούσε αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διαρκείας για να τα προσφέρει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. που έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη προσέλευση των Θεατών έφερε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα συγκέντρωσης των

4 τόνων τροφίμων μακράς διαρκείας.

Με μεγάλη συγκίνηση η Θεατρική Ομάδα του Π.Κ. και ο σκηνοθέτης Γιώργος Αντωνάκης ευχαριστούν θερμά όλους τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους και έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς τους φοιτητές της πόλης μας.

Ευχαριστεί επίσης τον Πρύτανη κ Ευριπίδη Στεφάνου και το Πρυτανικό Συμβούλιο για την ολόθερμη στήριξη της Θεατρικής Ομάδας.

Οι παραστάσεις του «Επιθεωρητή» θα επαναληφθούν στις 29,30 και 31 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ.Χατζιδάκις» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2012».

[via]

Keywords
Τυχαία Θέματα