Η ΠΑΣΠ Διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία για το σύλλογο "Μέλισσα"

Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ της Κέρκυρας θα διοργανώσει την Τετάρτη, στο κτήριο του Τμήματος Ιστορίας και Αρχειονομίας, συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σύλλογο της Μέλισσας.

Για το γεγονός αυτό, η ΠΑΣΠ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα παρακάτω:

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, η εκπαίδευση αλλά και ο κάθε ένας από μας καλούμαστε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις που θα μας βγάλουν από

το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε εγκλωβιστεί. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να βρούμε μικρές καθημερινές πηγές ελπίδας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε το αύριο με αισιοδοξία.

Ως νέοι πολίτες της χώρας και μέλη της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης Κέρκυρας πέρα από το πολιτικό μας έργο και τις προτάσεις μας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο δείχνουμε και φέτος το κοινωνικό μας πρόσωπο, διοργανώνοντας συναυλία από τους φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α Κέρκυρας την Τετάρτη, 09/05/2012 και ώρα 18:00 μμ. στο κτήριο του τμήματος Ιστορίας και Αρχειονομίας στο Αμφιθέατρο 2. Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Μέλισσα».

Καλούμε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και της κερκυραϊκής κοινωνίας να παρευρεθούν στην εκδήλωση αποδεικνύοντας πως υπάρχει ανθρωπιά στις μέρες μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα