Νέο SYOSS Oleo Intense Thermo Care

Για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι και ειδικά για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, το SYOSS δημιούργησε τη νέα σειρά Oleo Intense Thermo Care. Η εντατική φόρμουλα με PRO-CELLIUM KERATIN περιέχει έλαια υψηλής ποιότητας που ενεργοποιούνται σε συνδυασμό με τη θερμότητα από το πιστολάκι, χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και θρέφοντας τα μαλλιά σε βάθος. Και όλα αυτά, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή! Τα πολύ ξηρά και εύθραυστα μαλλιά στερούνται λάμψης και χρειάζονται εντατική προστασία για θρέψη, αποκατάσταση των ζημιών και εξομάλυνση
της επιδερμίδας. Εάν η επιδερμίδα δεν είναι λεία και επίπεδη, τότε η τρίχα καθίσταται ακόμη πιο ευαίσθητη σε βλάβες από εξωτερικές επιδράσεις, με αποτέλεσμα ψαλίδα και σπασμένα ωοθυλάκια. Οι επαγγελματίες κομμωτές συνιστούν εντατική ενυδάτωση και περιποίηση της τρίχας με πλούσια ενυδατικά συστατικά.
Η μαγική λύση για επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι σας είναι η νέα σειρά SYOSS Oleo Intense Thermo Care, που θα λατρέψουν οι γυναίκες με ξηρά, θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η πλούσια σύνθεση των προϊόντων της σειράς αποκαθιστά τη λάμψη της τρίχας, κάνει τα μαλλιά λεία και εύκολα στο χτένισμα, ενώ το αποτέλεσμα δεν βαραίνει τα μαλλιά. Η χρήση των προϊόντων σε συνδυασμό με το στέγνωμα με πιστολάκι δίνει βέλτιστο αποτέλεσμα, αφού με τη θερμότητα απελευθερώνονται όλα τα θρεπτικά συστατικά της φόρμουλας.
Το νέο SYOSS Oleo Intense Thermo Care είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ευρείας κατανάλωσης από τον Σεπτέμβριο 2012. SYOSS Oleo Intense Thermo Care Σαμπουάν 500 ml, 4, 95€Conditioner 500 ml, 4, 95€Μάσκα (σε σωληνάριο) 250ml, 6,29€SYOSS: Επαγγελματική ποιότητα σε προσιτή τιμή.
Keywords
Αναζητήσεις
syoss oleo intense thermo care, syoss σαμπουαν oleo intense
Τυχαία Θέματα