Οι Anonymous ετοιμάζουν επίθεση το βράδυ των εκλογών;

Στο τελευταίο βίντεο των Anonymous που κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, αναμένεται επίθεση το βράδυ των εκλογών στο υπουργείο Εσωτερικών. Επιπλέον προχωρούν σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Από το βίντεο, η είδηση που απορρέει είναι πως η ομάδα των hacktivists παραβίασε server της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα
και απέκτησε πρόσβαση σε απόρρητα ντοκουμέντα που δείχνουν την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική δικαιοσύνη.

Οι τρεις υποθέσεις για τις οποίες βρέθηκαν στοιχεία στην πρεσβεία είναι η τρομοκρατία, η Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Στο τέλος του βίντεο, ο ομιλητής (ο οποίος για πρώτη φορά δεν είναι κάποιο έτοιμο πρόγραμμα ομιλίας των υπολογιστών) λέει πως το υπουργείο Εσωτερικών θα είναι ο στόχος το βράδυ των εκλογών καθώς «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες».

Αυτό που θα αναμένουμε είναι η δημοσίευση αυτών των στοιχείων στο Wikileaks ώστε να ξεπεραστούν όλες οι επιφυλάξεις μας για την αλήθεια των «καταγγελιών».
Keywords
Τυχαία Θέματα