Οι τέλειες φοιτητικές κατοικίες!


Μοντέρνα, ασφαλή, οικονομική, κοντά στα καλύτερα σημεία της πόλης και εύκολη στη διαχείριση. Αυτή είναι η ιδανική φοιτητική κατοικία της για μένα. Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσα να δω τέτοια φοιτητικά συγκροτήματα μόνο σε ταινίες και σειρές του εξωτερικού όμως τα τελευταία χρόνια τρεις φοιτητουπόλεις στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει τα δικά τους student flats που συνδυάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Η πιο προχώ πρόταση διαμονής αποκλειστικά για φοιτητές έρχεται από την εταιρεία
Hamlet. Πρόκειται για σύγχρονα συγκροτήματα φοιτητικών κατοικιών σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού. Όλα τα studios έχουν «άποψη» άνεση και μοντέρνο design, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τα κάνει ξεχωριστά. Είναι τοποθετημένα σε κομβικές φοιτητικές γειτονιές των τριών πόλεων που μπορείς να τα βρεις (Αθήνα- Κυψέλη, Πάτρα, Σπάρτη) και, αν θέλεις να μετακομίσεις σε ένα από αυτά4, το μόνο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς, είναι τα προσωπικά σου αντικείμενα.
Όλα τα studios είναι πλήρως επιπλωμένα, έχουν ατομική θέρμανση, αποθηκευτικούς χώρους, κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, σύνδεση ίντερνετ (VDSL), WC/Shower. Για να συμπληρωθεί, όμως η εικόνα του «student living» μέσα στο κτίριο υπάρχει επαγγελματικό πλυντήριο – στεγνωτήριο που λειτουργεί με μάρκες, lockers με έξτρα αποθηκευτικό χώρο, μια ομάδα επαγγελματιών (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ξυλουργοί) στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, ομάδα καθαριότητας του κτιρίου, 24ωρη παρακολούθηση στους κοινόχρηστους χώρους για ασφάλεια και πολλά άλλα που μπορείς να δεις στο studentflats.gr. Το σημαντικότερο όλων είναι η ευκολία που σου προσφέρει η Hamlet στην πληρωμή όλων των υπηρεσιών που σου προσφέρει. Στο ενοίκιό σου συμπεριλαμβάνεται το ίντερνετ, τα κοινόχρηστα και το νερό και το μόνο που καλείσαι να πληρώσεις έξτρα είναι η ΔΕΗ (σε Αθήνα και Πάτρα) και το αέριο (στην Αθήνα).
Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι έχεις ένα άνετο, σύγχρονο χώρο σε ένα συγκρότημα όπου γείτονες είναι μόνο φοιτητές. Πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει η αυτονόητη αλληλεγγύη και ανοχή όταν κάποιος θα έχει πάρτι, το πλύσιμο των ρούχων αποκτά άλλο ενδιαφέρον (ο Sheldon και η Penny του big bang theory εκεί μοιράστηκαν πολλά κουτσομπολιά) και γενικότερα είναι μια μοναδική ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και ποιοτική διαβίωση.
Τα χαρακτηριστικά των φοιτητικών κατοικιών της Hamlet Student Flats Υψηλό επίπεδο διαμονής Ακριβής οικονομικός προγραμματισμός, καθώς στο μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνονται οι λογαριασμοί ύδρευσης, κοινοχρήστων και internet, ενώ οι μόνες επιλέον χρεώσεις αφορούν στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου ή του ηλεκτρικού 24ωρη ασύρματη σύνδεση internet σε όλους τους χώρους του κτηρίου για να μπορείτε να εργαστείτε ή να ψυχαγωγηθείτε όπου και όποτε θελήσετε. Συντήρηση κτηρίου και άμεση ανταπόκριση εντός 24ώρου από τεχνική ομάδα της Hamlet Κεντρική θέση κτηρίου που διευκολύνει και εξυπηρετεί την πρόσβαση σε Πανεπιστήμια και Σχολές, σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κινηματογράφους, πολιτιστικά κέντρα και άλλους χώρους ψυχαγωγίας. Μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός των διαμερισμάτων που ταιριάζουν με το lifestyle των νέων. Η ασφάλεια των φοιτητών αποτελεί προτεραιότητα σε όλα τα συγκροτήματα . Έτσι κάθε κτήριο είναι εξοπλισμένο με (α) σύστημα 24ωρης παρακολούθησης των κοινόχρηστων χώρων και περιμετρικά του κτιρίου με κάμερες CCTV και (β) σύστημα εισόδου – εξόδου μέσω θυροτηλεφώνων. Προστασία της προσωπικής ακεραιότητας και περιουσίας των ενοικιαστών με υψηλής τεχνολογίας σύστημα πυρασφάλειας. Άριστη εξυπηρέτηση με χαμόγελο, προθυμία και αποτελεσματικότητα από τον Υπεύθυνο Διαμονής κάθε κτηρίου Οικολογική συνείδηση με προσπάθεια μείωσης της χρήσης άνθρακα κατά την κατασκευή κάθε κτηρίου. Κοινότητα – Student Living. Ένταξη, προσαρμογή και ενεργή συμμετοχή σε μια κοινότητα με άλλους νέους ανθρώπους με παρόμοιους στόχους, ενδιαφέροντα και σχέδια για τη ζωή. Το περιβάλλον που προσφέρει είναι ιδανικό για παραγωγική μελέτη, αποδοτική εργασία και ευχάριστη καθημερινότητα.Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο;
Μάθετε τα πάντα στο studentflats.gr
Keywords
Αναζητήσεις
φοιτητικες κατοικιες ροδος, φοιτητικες κατοικιες αθηνα
Τυχαία Θέματα