ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Νέα προθεσμία υποβολής των Επιχειρηματικών Ιδεών

Η προθεσμία για την υποβολή των Επιχειρηματικών Ιδεών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΟΠΑ 2012 μεταφέρεται την Πέμπτη 29 Μαρτίου (ώρα 23:59).

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν τον πιο ΡΟΚ Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί.
Στο Διαγωνισμό για πρώτη φορά σε

δημόσιο πανεπιστήμιο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών! Και δεν τελειώνει εδώ! Ο διαγωνισμός λαμβάνει υπόψη και την κοινωνική κουλτούρα των ξένων ενσωματώνοντας στον διαγωνισμό τους φοιτητές Erasmus του πανεπιστήμιου μας.

Αν αναρωτιέστε για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε η απάντηση είναι απλή : Όπως θέλετε, δηλαδή είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες.
Οι ιδέες σας μπορούν να καταχωρηθούν στις παρακάτω τρεις κατηγορίες: (α) Γενική Κατεύθυνση, (β) Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, (γ) Πράσινη και Κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Ποια είναι τα στάδια ;

• Στο πρώτο στάδιο, μέχρι τις 26 Μαρτίου 2012, η ομάδα καλείται να υποβάλει την επιχειρηματική της ιδέα συμπληρώνοντας ένα συνοπτικό έντυπο με συγκεκριμένες ερωτήσεις. Αυτό το έγγραφο το υποβάλλετε ηλεκτρονικά μέσα από το δικτυακό τόπο της ΜοΚΕ/ΟΠΑ (www.mke.aueb.gr).
• Στο δεύτερο στάδιο, από τις 2 Απριλίου μέχρι 25 Μαΐου 2012, οι ομάδες που θα προκριθούν θα συντάξουν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και τη συμβουλευτική καθοδήγηση αρμόδιου μέντορα.

Τα επιχειρηματικά σχέδια θα αξιολογηθούν από έμπειρη επιτροπή, η οποία θα επιλέξει προς βράβευση τα καλύτερα.
Περισσότερα: www.mke.aueb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα