ΟΠΑ | Γιορτάζοντας την Ημέρα Αποτυχίας!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αποτυχίας, Day for Failure, που εορτάζεται στις 13 Οκτώβρη, σαν ThinkBiz και σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουνε σχετική ημερίδα για την ημέρα αυτή. Το Day for Failure αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τη Φιλανδία και γιορτάζεται σε πάνω από 15 χώρες ανά τον κόσμο όλη τη 2η βδομάδα του Οκτωβρίου, με στόχο την αλλαγή της κοινής αντίληψης σχετικά με την αποτυχία. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη
11/10/2012 και ώρα 17:00 - 20:00 στοαμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτίριο).

Η εκδήλωση αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσμα προς όλους για ανταλλαγή καθημερινών, προσωπικών αλλά και επαγγελματικών/επιχειρηματικών ιστοριών αποτυχίας. Μία πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδραστικά και δημιουργικά sessions με σκοπό την αποδοχή και τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της αποτυχίας.

Στις 11 Οκτώβρη, λοιπόν, είμαστε ελεύθεροι να μοιραστούμε ακόμα και τα πιο αμήχανα λάθη μας. Παραδεχόμαστε την αποτυχία, την αποδεχόμαστε την αγκαλιάζουμε, την χρησιμοποιούμε ως όπλο και την γιορτάζουμε με πάθος.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

16.30-17.00 : Εγγραφές και δραστηριότητες για τη Διεθνή Ημερά Αποτύχιας στο χώρο του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου.
Μοιραστείτε τις αποτυχίες σας, παίξτε μαζί μας και δείτε τί έχουμε ετοιμάσει για εσάς!
17.00-17.20 : "Γιατί Ημέρα Αποτυχίας; Ας γνωριστούμε..."
17.20-19.30 : "Ιστορίες Αποτυχίας…" "Από την αποτυχία...στην επιτυχία"
Ιωάννα – Σαπφώ Πεπελάση – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Ο.Π.Α. "Παιδί μου, πότε επιτέλους θα μεγαλώσεις;"
Eric Parks – Συνιδρυτής Pinnatta, Digital executive consultant The Newtons Laboratory "Πιο σημαντικό από μια ιδέα: Ο ανθρώπινος παράγοντας στο επιχειρείν.
Ιστορίες από τα χαρακώματα, πάθος, πάθη και παθήματα σε startup."
Σωτήρης Μπαντάς – CTO Helic, Inc.
Ευάγγελος Ράπτης – CFO ομίλου Forthnet "Tips on how to Fail» ή... «Συμβουλές για να αποτύχετε!"
Στάθης Κουτσογεώργος - Ιδρυτής, Διευθύνων σύμβουλος Radiojar "Μαθήματα Αποτυχίας: Το στήσιμο μίας νέας ασφαλιστικής εταιρίας στην Ελλάδα"
Αλέξης Πανταζής – Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής Hellas Direct
Αιμίλιος Μάρκου - Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής Hellas Direct "Να Αποτυγχάνει Κανείς ή να Μην Αποτυγχάνει; Ιδού η Απορία!"
Ειρήνη Νικάνδρου – Επίκουρη Καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ο.Π.Α.19.30-20.00 : "Εμπειρίες Αποτυχίας"
Σας περιμένουμε για προσωπικές ιστορίες, παιχνίδια αποτυχίας και δικτύωση με κεράσματα στο χώρο του Φουαγιέ Αντωνιάδου!
Για Περισσότερες πληροφορίες:
Day For Failure - Facebook Event
Thinkbiz - Facebook Page
www.mke.aueb.gr

Κάντε Εγγραφή στην εκδήλωση εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα