Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Έναρξη Ψηφοφορίας 1ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας

Ανακοινώνεται η έναρξη της ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για την ανάδειξη της καλύτερης πρότασης στο πλαίσιο του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων της «Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: http://dasta.uom.gr/voting-2012

Η Ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 30/4/2012 και, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που

εξειδικεύονται στον σχετικό «Μηχανισμό Αξιολόγησης και Επιβράβευσης Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων» (http://dasta.uom.gr/diagonismos-terms-info), μπορούν να λάβουν μέρος, συμβάλλοντας με την ψήφο τους στη διαμόρφωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού,όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι υποψήφιες προτάσεις είναι οι κάτωθι:

A/A

ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

1

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αποτελεί ένα νέο τρόπο για τους καταναλωτές, ώστε να πραγματοποιούν τα καθημερινά τους ψώνια εύκολα και γρήγορα.

2

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ.

Η βασική ιδέα της καινοτομίας στοχεύει στον αποτελεσματικότερο και ευκολότερο τρόπο καθαρισμού, απολύμανσης και περιποίησης της στοματικής κοιλότητας και ιδιαίτερα της οδοντοστοιχίας, με τη χρήση ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης συσκευής.

3

GR.B.IN (GRADUAL BUSΙNESS INVESTMENT) Ο.Ε.

Η "GR.B.IN" είναι μια ομόρρυθμη εταιρία παροχής υπηρεσιών με 2 τμήματα υπηρεσιών προς διάθεση, το τμήμα Χρηματοοικονομικών και τη λειτουργία του Ταμείου. Η λειτουργία του Ταμείου συνδυάζει την ιδιότητα μιας επιχείρησης-πελάτη μας για την ανάπτυξη μιας άλλης συνταιριάζοντας επιχειρήσεις και ζήτηση μεταξύ των επιχειρήσεων.

4

CLOUD FILMCLUB

Ο σκοπός της επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας στους πελάτες της μέσω της online προβολής και ενοικίασης ταινιών.

5

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα