Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Νέος κύκλος Πρακτικής Άσκησης για τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλεί τους τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους εν όψει νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης. Η έναρξη του κύκλου αναμένεται την 01/03/2013 και η διάρκειά του θα είναι τρείς (3) μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Οι θέσεις απασχόλησης θα αφορούν επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣΑΠΟ 11/02/2013 ΕΩΣ ΚΑΙ 15/02/2013Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 13:00Οι φοιτητές των Τμημάτων Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών και Διοίκησης Τεχνολογίας μπορούν να απευθύνονται για αιτήσεις και στις γραμματείες των Τμημάτων τους στην Έδεσσα και τη Νάουσα αντίστοιχα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Να γνωρίζετε τον Α. Φ. Μ. και τη ΔΟΥ που ανήκετε, τον αριθμό μητρώου ασφαλιζομένου (Α.Μ.Α.) του ΙΚΑ (εάν έχετε ξαναεργασθεί) τον αριθμό ΑΜΚΑΑιτήσεις χωρίς τα παραπάνω δικαιολογητικά δε γίνονται δεκτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα