Πινόκιο @ Θέατρο Eliart, Αθήνα, 27/4. Κέρδισε Προσκλήσεις

Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει το έργο: «Υπόθεση Πινόκιο, μια ιστορία για μεγάλους», διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Carlo Collodi σε σκηνοθεσία του ψυχιάτρου - δραματοθεραπευτή Λάμπρου Γιώτη.Πρόκειται για την ξακουστή ιστορία του Πινόκιο, του ήρωα ο οποίος αποτέλεσε σύμβολο πάνω στην έννοια του άλλου, της ετερότητας και του διαφορετικού. Ένα έργο που μιλά για τις αντιφάσεις, τις ανασφάλειες και τις παρορμήσεις της ενηλικίωσης, ενώ την ίδια στιγμή
δε χάνει ευκαιρία, να αμφισβητεί, να καυτηριάζει και να ξεσκεπάζει με σκωπτική διάθεση την κοινωνική ηθική.Η παράσταση, μέσα από τον ξύλινο Πινόκιο στα χέρια του μάστορα Τζεπέτο, αναφέρεται στο φως και το σκοτάδι της γονεϊκής αγάπης που μπορεί να φτάσει στην κακοποίηση και στον διακαή αγώνα του νέου ανθρώπου να κρατήσει την αγνότητά του μέσα σε ένα κόσμο εξαπάτησης. Διασκευή - Σκηνοθεσία: Λάμπρος ΓιώτηςΣκηνικά - Κοστούμια: Δήμητρα ΛιάκουραΜουσική σύνθεση: Κατερίνα Ελοσίτου - Γιάννης ΠαπαθανασίουΚίνηση: Σύλβια ΒούσουραΦωνητική: Βασίλης Κ. ΚονταξήςΦωτισμοί: Σάκης ΜπιρμπίληςΒοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα ΦραγκιαδάκηΠαίζουν: Δάνης Απτόσογλου, Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Μαργαρίτα Καστρινού, Βέρα Λάρδη, Γόνη Λούκα, Τάκης Παρασκευόπουλος. Παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο στις 21.30Διάρκεια: 75 λεπτάΤιμές Εισιτηρίων: 15, εκπτωτικό: 10 (φοιτητές, άνεργοι ΟΑΕΔ, ηλικιωμένοι)Παραγωγή: Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός»

Θέατρο EliartΚωνσταντινουπόλεως 127 Γκάζι / 210.34.77.677Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα προσωπικά σου στοιχεία και κέρδισε 3 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 27/4.
Keywords
Τυχαία Θέματα