Πρωτοβουλίες του Ε.Μ.Π. για το Περιβάλλον

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Μ.Π. εκδήλωση με θέμα «Πρωτοβουλίες του Ε.Μ.Π. για το Περιβάλλον». Η εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής της Συνόδου Πρυτάνεων και Προέδρων Δ.Ε. Ελληνικών Πανεπιστημίων για την Αειφορία, γι’αυτό και θα τη χαιρετίσει το Προεδρείο της Επιτροπής.

Είναι τιμή για τα Πανεπιστήμια ότι ανέλαβαν καθήκοντα Υπουργού Περιβάλλοντος,Ενέργειας
και Κλιματικής Αλλαγής και Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, και υπηρετούν στην παρούσα Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γρηγόριος Ι. Τσάλτας, και ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Καθηγητής Σίμος Ε. Σιμόπουλος, οι οποίοι θα κηρύξουν την έναρξη εργασιών της εκδήλωσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη ΔΕΠ και εργαζόμενους, καταρχήν από τα Πανεπιστήμια της Αθήνας να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 στις 2 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτιρίου Διοίκησης του Ε.Μ.Π. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και θα λειτουργήσει παράλληλα σχετική έκθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα