Σεβασμός στους ποδηλάτες παρακαλώ!

Έχοντας φτάσει λοιπόν η ημέρα του deadline για το επόμενό μου κείμενο χωρίς να βρίσκω κάτι να γράψω και αφού το θέμα μας είναι το ποδήλατο σκέφτηκα: «τι καλύτερο από την live παρατήρηση για να μου ‘ρθει έμπνευση»; Καβάλησα που λέτε ένα δανεικό ποδήλατο, (μιας και το δικό μου έχει ένα μικροπρόβλημα), αγόρασα και τη γρανίτα καρπούζι στο χάρτινο ποτήρι μου και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή να χαζεύω το Θερμαϊκό και τους ανθρώπους που βολτάρουνε στη πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Βγάζω μολύβι και χαρτί και ζωγραφίζω φατσούλες, τετράγωνα και ό,τι άλλη βλακεία μου κατέβει. Μες στην ηρεμία και τη χαλάρωση του σώματός μου ακούω διάφορες συζητήσεις και γέλια από τις γύρω παρέες. Ο ήχος του ποδηλάτου γνώριμος και ακόμα πιο γνώριμος ο ήχος της «κόρνας» ή αλλιώς «κουδουνάκι».
Και να σου φίλε μου το θέμα μας!
«Κουδουνάκια, αμάξια, πεζοί και ποδηλατοδρόμοι» #$#!@$#$!@$@@!! Ξέσπασμα, και όχι απλό, ξέσπασμα υστερικού Κριού.
«Κουδουνάκια, πεζοί και ποδηλατοδρόμοι»
Αμέτρητες φορές το χτύπησα και ‘γω και σίγουρα και άλλοι ποδηλάτες αυτό το ρημάδι το κουδουνάκι.Ρε φίλε, για το θεό. Έχεις 2 μέτρα κενό να περπατήσεις αλλά επιμένεις να πηγαίνεις μέσα στο ποδηλατοδρόμο και σαν να μην είναι από μόνο του fail, ακούς το κουδουνάκι μου/μας και δε λες να κουνηθείς! Ε, όχι πες μου φταίω εγώ μετά που σε χτυπάω «εντελώς τυχαία» με τον αγκώνα μου όταν προσπαθώ μετά μανίας να περάσω χωρίς να πέσω; Φταίω εγώ που σε αποκαλώ ζώο και θίγεσαι κιόλας; Μην απαντήσεις, ρητορική ερώτηση. .Είναι πέραν κάθε λογικής αυτή σας η αναλγησία, κοινώς στα@@δισμός! Ρε άνθρωπε, καλέ μου και χιλιοαγαπημένε μου, ήθελα να ήξερα, θα περπατούσες με ίδια άνεση και αδιαφορία στη μέση της Εγνατίας οδού; Θα σε κόρναραν τα αμάξια και θα το έπαιζες το ίδιο νταής που το παίζεις σε εμένα όταν μουρμουρίζω; Δε νομίζω…
Απαιτώ λοιπόν από εσένα άνθρωπε, να με αφήσεις να κάνω ήρεμα και ωραία τη βόλτα μου στο χώρο που δικαιωματικά μου ανήκει ως ποδηλάτης. Όπως εγώ σέβομαι το χώρο σου, κάνε το ίδιο και εσύ. Πόσο σπαστικό θα ήταν να κυκλοφορώ ανάμεσα σας αναγκάζοντας σας να κάνετε συνεχώς ελιγμούς. Ας συνεργαστούμε για να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι και ωραίοι.
Κουδουνάκια αμάξια και ποδηλατοδρόμοι..

Λεωφόρος Νίκης, περιοχή Λιμάνι.. Ουρές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα μέσα στους ποδηλατοδρόμους ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.Και άντε τώρα εσύ να τη διασχίσεις στο δρόμο και να μη βρεθείς χωρίς κεφάλι.
Ευσυνείδητοι οι πολίτες μας #not, παρκάρουν όπου γουστάρουν έτσι γιατί είναι και πολύ μάγκες και μας κλείνουν το δρόμο αναγκάζοντας μας να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα αλά ποδηλάτου-οχημάτων.
Ναι, οκ δε θέλεις να πληρώσεις το παρκινγκ 2 ευρώ την ώρα και συμπάσχω. Κατανοώ πως δεν είναι εύκολη υπόθεση το παρκάρισμα στην πόλη αλλά δε θα πάθεις τίποτα αν παρκάρεις 10 μέτρα μακριά από το μαγαζί που θες να βγεις. Είμαι σίγουρη πως αν μπορούσες θα το έβαζες και μπροστά στην είσοδο! Τώρα που αναφέρω τα συγκεκριμένα περιστατικά μου έρχεται στο μυαλό ένα βίντεο ενός ποδηλάτη ο οποίος αγ
Keywords
Τυχαία Θέματα