Τι έγινε στο Calzedonia Summer Show

EΝΑ FASHION SHOW ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.


Special guest SARA JESSICA PARKER

Με τίτλο "Forever together", η Calzedonia έφερε το καλοκαίρι του 2013 στην πασαρέλα του του συνεδριακού κέντρου Palacongressi, στο Ρίμινι. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα fashion show ή event, «ένα δώρο αισιοδοξίας με ιταλικό DNA», όπως δήλωσε κι ο Dr. Sandro Veronesi, Πρόεδρος και ιδρυτής του Group Calzedonia.

Mια αληθινή παραγωγή, αφιερωμένη στις γυναίκες, στο δικό τους ατελείωτο καλοκαίρι και τα όνειρα όπου η μόδα και η μουσική «χόρεψαν» μαζί χάρη στα special εφέ και τις τεράστιες έγχρωμες οθόνες LEDs. Στο Red Carpet περπάτησαν καλεσμένοι διεθνούς ακτινοβολίας όπως οι Tali Lennox, Leigh Lezark, Poppy Delevingne, Marie Ange Casta, Margareth Madè, Paula Echevarria, Victoria Guerra, Josephine de la Baume, Andrea Osvart, Ireland Baldwin αλλά και οι διάσημες ιταλίδες Caterina Murino, Laura Chiatti, Carolina Crescentini, Giulia Michelini, Nicole Grimaudo και Andrea Osvard. Η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς ήταν δεν ήταν άλλη από τη Sara Jessica Parker που ερχόμενη στην Ιταλία για τη Calzedonia έδειξε την εκτίμησή της στο brand.

Εντυπωσιακή έκπληξη ήταν και οι διεθνούς φήμης μουσικοί - Kesha, Planet Funk αλλά κι η ιταλίδα Simona Μοlinari όπως και η Dorothea Mele (διάσημη για τη διασκευή "Lovely on my hand"/το σάουντρακ της διαφήμισης Calzedonia - που μοιράστηκαν τη σκηνή ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους ενώ η πασαρέλα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

To Rimini επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής του show επειδή συμβολίζει την έννοια των διακοπών, εκφράζει το ιταλικό feeling για το καλοκαίρι των 50ς και 60ς. Ενα καλοκαίρι που μπορούν να απολαύσουν όλοι όπως δηλαδή και τα μαγιό της Calzedonia που παρουσιάστκαν μέσα από ένα πολύχρωμο ταξίδι στο χρόνο με αναφορές τα διαφορετικά beachwear styles.

20 εκθαμβωτικά γυναίκες-μοντέλα επιλέχθηκαν σε casting που έγιναν μεταξύ Μιλάνου και Νέας Υόρκης μέσα σε 48 ώρες. 3500 άνθρωποι έφτασαν από 30 χώρες, 350 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Αυτά είναι μερικά μόνο νούμερα σχετικά με το show. Η Sara Sampaio, η μούσα του brand ήταν στην πασαρέλα μαζί με τις Melissa Satta και Federica Nargi – αλλά και τα top models Clara Alonso και Tyson Beckford.

Οι στιλιστικές εμπνεύσεις που πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα ήταν οι εξής:

Grand Hotel, για τη σοφιστικέ και κομψή γυναίκα. Navy Chic & Floral, για τις fan του ρετρο και του girlie romantic look Rock Colour Block, για όσες λατρεύουν τα studs και τα έντονα χρωματικά κοκτέιλ. Mπικίνι και ολόσωμα παρουσιάστηκαν με μοναδικό τρόπο, με glamour και στυλ.

Τέλος, η βραδιά έκλεισε με ένα exclusive party και τις ερμηνείες των Misshaves και Planet Funk ενώ στα DJ sets ήταν η Leigh Lezark.

Stay tuned για το αξέχαστο, ονειρικό και glamorous καλοκαίρι που έρχεται!

#CALZEDONIA SHOW

Keywords
Τυχαία Θέματα