03/05: Το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η διαφορά νοοτροπίας

Από την ομάδα Νέων (Κ18) που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2009 τέσσερις παίκτες έχουν ανελιχθεί στην πρώτη ομάδα.
Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η ομάδα Νέων (Κ18) του Παναθηναϊκού περνούσε σαν… σίφουνας από το «Γ. Καραϊσκάκης» σκορπίζοντας τον αιώνιο αντίπαλό του ΟΣΦΠ
με το επιβλητικό 3-0.

Τα παιδιά υπό τις οδηγίες του Κώστα Ταράση απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελκό αποτέλεσμα τους έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Αποστολόπουλος, ενώ στο 70’ ο Φέτσης «κλείδωσε» τη νίκη για το Τριφύλλι. Το τελικό 3-0 που έδωσε διαστάσεις θριάμβου σημειώθηκε στο 88’ από τον Κατσίκη!

Βλέποντας τη σύνθεση της ομάδας του Παναθηναϊκού μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει τη διαφορά που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους συλλόγους της χώρας, καθώς τρία χρόνια αργότερα τουλάχιστον τέσσερις παίκτες από εκείνη την ομάδα έχουν εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστές επιπέδου, όπως είναι τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο και οι μέσοι Χάρης Μαυρίας, Σπύρος Φουρλάνος, ακόμη και ο μέσος Ξενοφόντας Φέτσης που έμεινε ελεύθερος και συνεχίζει αλλού την καριέρα του…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνος, Ντάρλας, Λιόλιος, Μαρινάκης (50' Τριανταφυλλόπουλος), Φέτσης, Γεωργόπουλος (63' Κολλιός), Μαυρίας, Φουρλάνος, Ταχμαζίδης (75' Βλάχος), Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (59' Κατσίκης).
Keywords
Τυχαία Θέματα