7 εκατ. ευρώ η τιμή του Μαυρία

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να λειτουργεί με τη λογική του ξεπουλήματος και να έχει απομακρύνει άκομψα μέσα σε λίγα χρόνια όλους τους αστέρες των προηγούμενων ετών, φαίνεται όμως πως για την περίπτωση του Χάρη Μαυρία (εφόσον φυσικά ισχύουν τα δημοσιεύματα που είδαν το φως το πρωί του Σαββάτου) δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις αν η τιμή δεν αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους φέρεται έχει κάνει
τρεις φορές πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Χάρη Μαυρία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, και τρεις φορές οι «πράσινοι» είπαν όχι.

Συγκεκριμένα, η Γηραιά Κυρία αρχικά είχε προσφέρει τον Μάιο του 2012 700.000 ευρώ συν 1 εκατ. ευρώ μπόνους, αλλά ο Παναθηναϊκός απέρριψε άμεσα την πρόταση και προχώρησε σε ανανέωση του παίκτη.

Η δεύτερη πρόταση έγινε και ήταν ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, με την απάντηση του Τριφυλλιού να είναι και πάλι αρνητική.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Γιουβέντους έκανε και πάλι πρόταση στους «πράσινους» για τον Μαυρία, αυτή τη φορά ύψους 1,7 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, όμως ο Χρήστος Παναγόπουλος ζήτησε… 7 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί δεν διαπραγματεύτηκαν καν τόσο μεγάλο ποσό και η υπόθεση «πάγωσε» προς το παρόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα