Aπαντήσεις για όλα

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις του σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο «Mr. ΣΚΑΪ» έχει προγραμματίσει σήμερα, στις 13:00, να παρουσιάσει το πλάνο του και θα δώσει απαντήσεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό παρουσία των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ και των ιδρυτικών μελών του «Σωματείου».

Επίσης, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει ενοχληθεί από τη στάση του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ και τις επιστολές της δικηγόρου του, θα θέσει επί τάπητος
τα ζητήματα που του τίθενται.

Βασικός στόχος του Αλαφούζου είναι να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα αναφορικά με το εγχείρημά του, έτσι ώστε να εξαφανιστούν οι σκιές και να διαλυθεί κάθε αμφιβολία του κόσμου του Παναθηναϊκού για την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Αλαφούζος θέλει να εξηγήσει τί έχει πράξει μέχρι στιγμής και ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, ποια είναι η σχέση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, σε ποιο βαθμό θα συνδράμει ο «Mr Mig» οικονομικά, αλλά και για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον πρίγκιπα Φεϊζάλ. Επίσης, θα τοποθετηθεί για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και για το τί μέλλει γενέσθαι με τη Λεωφόρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα