Aποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού

Πραγματοποιούνται τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού σήμερα στον κόσμο του, σε νοκ άουτ ματς εναντίον του Πανιωνίου, για την προημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας...

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού λαμβάνει
χώρα σήμερα, στις 17.00 (τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1), στο Ο.Α.Κ.Α. Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει σε νοκ νοκ αουτ παιχνίδι, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Πανιώνιο.

Μετά από ένα καλοκαίρι με αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, άπαντες αναμένουν τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού, αφού πέραν των Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή, ο κόσμος θα δει μόνο νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του δηλώνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με μοναδικό στόχο να ξεκινήσουν ιδανικά τη νέα σαιζόν και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Για τον σημερινό αγώνα ο Πεδουλάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντέργουιν Κίτσεν, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων λόγω της διάτασης συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ και ο Στεφάν Λάσμε αναμένεται αύριο το πρωί στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα