Avevaio to mellon tou gynaikeiou volley

Συνάντηση είχε σήμερα ο Αχιλλέας Μακρόπουλος με αθλήτριες του γυναικείου βόλλεϋ για να συζητήσουν για την επόμενη σαιζόν του τμήματος. Αβέβαιον το μέλλον εφόσον δε βρεθούν χορηγοί και δε βοηθήσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τις 120.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί.
Τα προβλήματα του Ερασιτέχνη είναι δυσεπίλυτα, καθώς τα χρέη έχουν συσσωρευθεί και ουδείς γνωρίζει το ακριβές ποσό που χρωστά η «μάνα του λόχου». Την ίδια ώρα, δεν έχει εμφανιστεί κάποιος
επενδυτής για να βοηθήσει οικονομικά τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αν τελικά δεν βρεθούν χορηγοί, όπως αναφέρθηκε και στην Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας, τα χρήματα από τα λιγοστά έσοδα θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους.

Την τραγική κατάσταση του συλλόγου εξήγησε και στα κορίτσια του πιο τιμημένου ερασιτεχνικού τμήματος, του γυναικείου βόλλεϋ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Οι Ξανθή Μυλωνά, Έλενα Χριστοδούλου, Άννα Καρπουζά, Όλγα Μαλουσάρη και Ελένη Ιχτιάρη πήγαν σήμερα στα γραφεία του ΑΟ και στην συνάντηση που έλαβε χώρα, κος Μακρόπουλος ανέλυσε τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Υπογράμμισε πως το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν εμφανίζονται χορηγοί, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις του. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως βρίσκεται σε απόγνωση για τη συνολική κατάσταση του Ερασιτέχνη και όχι μόνο το τμήμα του γυναικείου βόλλεϋ, ενώ επανέλαβε και στα κορίτσια πως η ΠΑΕ συνεχίζει να είναι απούσα, να «κωφεύει» και να μην έχει αποδώσει τις υποχρεώσεις της στον Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με τον κ. Μακρόπουλο, τα χρέη που δημιουργήθηκαν από διοικήσεις που υπέγραφαν συμβόλαια χωρίς να έχουν τον αντίστοιχο προϋπολογισμό, έχουν φέρει το σύλλογο σ' αυτήν την κατάσταση. Εξ ου και τα χρέη, με τους αθλητές, και στην προκειμένη περίπτωση τις αθλήτριες, να αιτούνται των δεδουλευμένων τους.

Όσον αφορά το τί μέλλει γενέσθαι, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 18 του μήνα, μετά τις εκλογές, μήπως αλλάξουν ορισμένα δεδομένα και βρεθεί χορηγός. Αν δεν βρεθεί, τόσο στο τμήμα του βόλλεϋ γυναικών, όσο και στα υπόλοιπα ερασιτεχνικά, το Τριφύλλι θα τηρήσει ότι είχε συμφωνηθεί στη Γ.Σ., ήτοι τα έσοδα θα πηγαίνουν στις οφειλές και τα τμήματα θα είναι ερασιτεχνικά.

«Θα βρεθούν Παναθηναϊκοί να βοηθήσουν»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος, για ακόμα μία φορά εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα προβλήματα που υφίστανται, ωστόσο προέβη στην παρακάτω ελπιδοφόρα δήλωση:

«Πιστεύω πως έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθούν Παναθηναϊκοί που θα βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα