Βασικός ο Μπουμσόνγκ με Βέροια

Τρεις μήνες σχεδόν μετά του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ετοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι με το Τριφύλλι στο παιχνίδι εναντίον της Βέροιας. Ο Μαρίνος θα πάρει τη θέση του Σεϊταρίδη...

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δοκίμασε πάλι με τους βασικούς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και είναι πολύ πιθανόν να ξαναδούμε τον γάλλο στόπερ να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα
τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, που χρονολογείται από το παιχνίδι με τη Μάριμπορ στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.

Παρότι ο Μπουμσόνγκ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, μέχρι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη διοίκηση ο παίχτης υπολογίζεται κανονικά. Άλλωστε ο Ρότσα θέλει να έχει όλους του τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους στα επόμενα ματς.

Έτσι, αρχής γενομένης από την Κυριακή 16/12, ο γάλλος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στα πλάνα του αργεντινού προπονητή. Από κει και πέρα, η ενδεκάδα κόντρα στη Βέροια δε θα διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από αυτήν των προηγούμενων αγώνων.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Καρνέζης, με τον Σπυρόπουλο αριστερό μπακ και τον Μαρίνο δεξί. Μπουμσόνγκ και Βύντρα θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Βιτόλο, Ζέκα και ο Σισοκό λίγο πιο προωθημένος. Δεξί εξτρέμ ο Μαυρίας, αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τοτσέ.

Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν μια προπόνηση ακόμα σήμερα, Σάββατο 15/12, το πρωί και εν συνεχεία ο Ρότσα θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια. Το Τριφύλλι θα έχει και τη συμπαράσταση 1.000 οπαδών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα