Δίελα: «Γερά για την επίτευξη των στόχων μας»

Η φόργουορντ του Παναθηναϊκού Ιωάννα Διέλα υποστήριξε πως μέχρι στιγμής οι «πράσινες» είναι ευχαριστημένες για όσα έχουν πετύχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πως θα πρέπει να μην παρασυρθούν ώστε να πετύχουν τους στόχους τους...

Η Ιωάννα Δίελα, μία από τις βασικές και αναντικατάστατες πρωταγωνίστριες της φοβερής πορείας που έχει διαγράψει μέχρι στιγμής η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, σε
δηλώσεις της στην εφημερίδα «η Πράσινη» αναφέρθηκε στην πρόκριση των πράσινων στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στα όσα έχουν καταφέρει οι αμαζόνες του Τριφυλλιού στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη φόργουορντ του Τριφυλλιού, οι «πράσινες» μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους αρκεί να μην παρασυρθούν στη συνέχεια:

«Πετύχαμε έναν στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σαιζόν και πήγαμε στο Final-4. Είμαστε πολύ χαρούμενες που τα καταφέραμε, αλλά θα ασχοληθούμε με αυτό όταν έρθει η ώρα. Οι αγώνες γίνονται άλλωστε στα τέλη του Μαρτίου.

Είμαστε ευχαριστημένες και από την πορεία μας στο πρωτάθλημα και μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε.

Σίγουρα χρειαζόμαστε αυτό το κενό των γιορτών για να χαλαρώσουμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατές και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη των στόχων μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα