H επική ανατροπή στη Βαρκελόνη (vid)

Σαν σήμερα, 24 Μαρτίου 2011 ο Παναθηναϊκός έσπαγε την έδρα της Μπαρτσελόνα, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Διαμαντίδη και Σάτο...
Η ζυγαριά έγερνε προς την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε για να προκριθεί στο Final – 4 του 2011 να σπάσει την έδρα της ομάδας του Ναβάρο, όπου θα φιλοξενούσε λίγους μήνες αργότερα τη διοργάνωση.

Οι Ισπανοί ονειρεύονταν να σηκώσουν την κούπα μέσα στο σπίτι τους,
υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ως συνήθως, έκρυβε άσσους στο μανίκι. Δύο παίκτες που δεν είχαν φανεί όλη την υπόλοιποι χρονιά, ο Ρομέιν Σάτο στα παιχνίδια της Ισπανίας και ο Νικ Καλάθης στα δύο ματς του ΟΑΚΑ ήταν τα κρυφά χαρτιά του Ζοτς.

Πριν από δύο χρόνια, σαν σήμερα, στις 24 Μαρτίου 2011, ο Παναθηναϊκός έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Ρομέιν Σάτο, τον Ντρου Νίκολας, τον Μάικ Μπατίστ και τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Διαμαντίδη έκανε μία επική ανατροπή (έχανε με 16 πόντους στην αρχή του ματς) και κέρδισε με 71-75 την Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν και το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Final – 4 της Βαρκελόνης, όπου οι «πράσινοι» έραψαν το έκτο αστέρι στη φανέλα τους.

Μπαρτσελόνα: Σάντα, Ρούμπιο 6, Λάκοβιτς 5(1), Ναβάρο 19 (3), Πέροβιτς 2, Βάσκεζ 11, Ινγκλς, Ντονγκ 10, Μόρις, Λόρμπεκ 7 (1), Άντερσον 11(2)

Παναθηναϊκός: Μάριτς 1, Περπέρογλου, Μπατίστ 14, Φώτσης 3, Σάτο 18(4), Νίκολας 10(1), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 17(3), Βουγιούκας, Καλάθης 8, Καϊμακόγλου

Ξαναζήστε τη μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού μέσα από το βίντεο του Sopist2007:
Keywords
Τυχαία Θέματα