Mία αργεντίνικη «σφήκα» στο Τριφύλλι!

Ο αργεντινός στόπερ Χουλιάν Αλμπέρτο Βελάσκες έρχεται, σύμφωνα με δημοσιεύμα αθλητικής ιστοσελίδας, σήμερα (7/6) στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Ο Χουλιάν Βελάσκες θα είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr. Η διοίκηση του Τριφυλλιού κινήθηκε με άκρα μυστικότητα κι έκλεισε τον αργεντινό
στόπερ, ο οποίος έρχεται με εξαιρετικές συστάσεις!

Ο Βελάσκες που έχει γεννηθεί στις 23 Οκτωβρίου του 1990, έχει ύψος 1,84, αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και από το 2009 αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε, έχοντας 60 συμμετοχές και δύο γκολ. To επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Ιντεπεντιέντε πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2009 στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με 1-0 εναντίον της Χιμνάσια ντε λα Πλάτα. Το παρατσούκλι του είναι «σφήκα» (el avispa).

Ο Χουλιάν Αλμπέρτο Βελάσκες αποτελούσε βασικό στέλεχος της αργεντίνικης ομάδας που κατέκτησε το Κόπα Σουδαμερικάνα το 2010, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο της Εθνικής Αργεντινής. O 22χρονος άσσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ιντεπεντιέντε, βασικός και αναντικατάστατος και φέρεται πως είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ, της Λάτσιο και της Ρόμα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.vision-sport.com.ar, η Μπαρτσελόνα ακολουθούσε τα βήματά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα