Να σώσουν ό,τι σώζεται

Στον Παναθηναϊκό βλέπουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ως ευκαιρία εξιλέωσης μετά το διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη. Επιστρέφουν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χαμπίμπ Σο.
Μετά το διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν πλέον μόνο το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να τα δώσουν όλα οι παίκτες για να σώσουν ό,τι σώζεται από τη φετινή σαιζόν.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι
με τον Πανιώνιο, η έλλειψη ηγέτη και ψυχολογίας ήταν εμφανής, αφού παρά τις 36 τελικές, αριθμός - ρεκόρ τετραετίας, και τις 22 στο τέρμα του Γιαννακόπουλου, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ισοπαλία αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει εκτός Ευρώπης το Τριφύλλι, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να περιμένουν να δουν και το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΣ με την ΑΕΚ σήμερα (08/04) στους «Ζωσιμάδες», θέλοντας «γκέλα» των Ηπειρωτών.

Η τραγική συγκομιδή στα εντός έδρας παιχνίδια, τέσσερις νίκες σε 14 αγώνες, κάτι που μεταφράζεται στο ότι έχει αφήσει 23 βαθμούς στο Ο.Α.Κ.Α., ολοκληρώνει το μέγεθος της φετινής αποτυχίας.

Στο στρατόπεδο των «πράσινων» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς όχι μόνο θέλουν να εξαντλήσουν και μαθηματικά όσες ελπίδες τους απομένουν για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά θέλουν τη νίκη για λόγους τιμής και να εξιλεωθούν στους οπαδούς τους για την κακή χρονιά.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Βονόρτας δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Φαλήρου. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χαμπίμπ Σο, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αγωνιστεί και ο Χάρης Μαυρίας, εφόσον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του.
Keywords
Τυχαία Θέματα