Ο Τζίγγερ δεν έφυγε ποτέ!

Ολα τριγύρω αλλάζουν (στα λόγια) κι όλα τα ίδια μένουν... Τα σημάδια που προδίδουν ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος εξακολουθεί να κινεί τα νήματα στον Παναθηναϊκό! Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης
Γράφει ο GreenFinger

Η προσπάθεια να πέσουν όλες οι αμαρτίες του Παναθηναϊκού στον... κόσμο, πραγματικά αποδεικνύει γιατί η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης έφτασε στο σημερινό σημείο!

Είναι πλέον ξεκάθαρο
ότι όλα όσα συνέβησαν την τελευταία πενταετία είχαν έναν και μοναδικό σκοπό. Να εκδικηθούν τους φίλους του "τριφυλλιού", επειδή τόλμησαν και κατέβηκαν στον δρόμο! Αυτό το συλλαλητήριο της 13ης Απριλίου δεν τους το συγχώρεσαν ποτέ!

Ακούμε και διαβάζουμε απίθανα πράγματα, τα οποία έχουν έναν και μόνο στόχο: να πλήξουν τον κόσμο και να ρίξουν τις ευθύνες στην... εξέδρα. Στην κυριολεξία. Το σχέδιο είναι τόσο συντονισμένο, που θυμίζει τους πρώτους μήνες της εμφάνισης του Βλάση Τσάκα.

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ ούτε τους οργανωμένους, ούτε τους ανοργάνωτους. Ούτε και το έχουν ανάγκη… Όμως δεν μπορώ ν' ακούω ότι φταίει ο Φορέας συνδέσμων της Θύρας 13, επειδή κατέβηκαν 30.000 άνθρωποι στο Πεδίο του Άρεως τον Απρίλη του 2008.

Δεν μπορώ να ακούω ότι έδιωξαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό! Αυτά δεν τα πιστεύει ούτε μικρό παιδί. Πολύ απλά γιατί κανείς δεν έδιωξε την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Είναι προφανές ότι όσοι τα λένε απευθύνονται σε ανθρώπους με ασθενή μνήμη, ή σε παιδιά αγέννητα το 2008. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μετά το συλλαλητήριο, αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο, από αυτό που ζητούσε ο κόσμος.

Ο κόσμος ζήτησε να φύγει. Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε ότι μένει ως μεγαλομέτοχος και ως εγγυητής. Δικά του λόγια είναι και όχι δικά μου!Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος μπλόκαρε την είσοδο μικρομετόχων στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του 2008, έτσι ώστε να μην μειωθεί το ποσοστό του!Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και η ΠΑΕ ακόμη και σήμερα είναι επανδρωμένη με στελέχη που προσλήφθηκαν από τον πρώην μεγαλομέτοχο.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος επί τέσσερα χρόνια (2008-2012) είχε τον απόλυτο έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου, οπότε όλων των αποφάσεων της ΠΑΕ.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος επέβαλε την μη απόκτηση ποδοσφαιριστών (Κυργιάκος), αλλά και την ενεργοποίηση μεταγραφών που είχε εγκρίνει ο ίδιος κι ο Βέλιτς (Μουν, Μάτος, Ίβανσιτς).Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος επέλεξε να ρίξει από την προεδρία τον Πατέρα για να φέρει τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και να δώσει υπεραρμοδιότητες στον Δημήτρη Γόντικα.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και αυτός έφερνε στην ομάδα, πανάκριβα συμβόλαια (Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Φερνάντες, Πλεσί), που υπερφόρτωσαν το μπάτζετ, σε μια εποχή όπου η ΠΑΕ δεν είχε έσοδα.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος έκανε συμφωνίες (Πλάζα) τις οποίες δεν τήρησε.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος συμφωνούσε σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, στις οποίες δεν συμμετείχε ποτέ με το ποσοστό του.Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος έκανε σταρ κάποιον Βλάση Τσάκα, συνομιλώντας μαζί του!Ο κόσμος ζήτησε να φύγει και ο μεγαλομέτοχος πάρκαρε τις μετοχές του.

Εκτός και εάν διαγράφουμε τα όσα έχουν συμβεί και πηδάμε από το συλλαλητήριο του 2008, στην παράδοση των μετοχών στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" το 2012. Όμως ακόμη και σήμερα, όπου θεωρητικά έχει φύγει, παραδίδοντας τις μετοχές στην Συμμαχία προκύπτουν τα απλά ερωτήματα:

Πως γίνεται το 90% των στελεχών της ΠΑΕ να είναι δικοί του άνθρωποι; (Ο Μαρινάκης, κατ’ αντιστοιχία, έχει απομακρύνει ακόμη και τους θυρωρούς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι δεν έχει «θέμα» με τον Σωκράτη Κόκκαλη!)Πως γίνεται να μην έχει αναλάβει ακόμη τις υποχρεώσεις, που ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει, στο θέμα του γηπέδου. Π.χ. την οφειλή των 800.000 ευρώ προς τον «Άκτωρα»;
Ο Τζίγγερ είναι ακόμη εδώ και το επικοινωνιακό επιτελείο του «χτυπάει» 24ωρες… βάρδιες!
Keywords
Τυχαία Θέματα